Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TRČI, VRATI SE, DONESI'

Bare kritizirao današnju glazbu: 'Neke djevojke pjevaju aaa move your body'

Goran Bare
Foto: Screenshoot
1/9
27.09.2023.
u 21:00

- Ovo što sad čujem na radiju, to mi ne zvuči na ništa zapravo… Ne želim nikog vrijeđati, ali jednostavno to je udaranje, kazao je roker i dodao da su mu ti spotovi ogavni

Goran Bare i Majke ove subote održat će veliki koncert u Košarkaškom centru Dražen Petrović u Zagrebu, a tim je povodom vinkovački roker gostovao u HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma".

Bare je između ostalog govorio i o današnjoj popularnoj glazbi. Kazao je kako nije baš oduševljen trendovima. 

- Ovo što sad čujem na radiju, to mi ne zvuči na ništa zapravo… Ne želim nikog vrijeđati, ali jednostavno to je udaranje, nekakve djevojke pjevaju aaa move your body, ovo-ono, tamo-vamo, trči, vrati se, donesi, opisao je Bare i dodao kako mu se ne sviđaju ni spotovi.

VEZANI ČLANCI: 

- Ono, ti spotovi su ogavni. Ne bih htio… Počet ću, onda me nitko neće moći zaustaviti i onda će biti belaja, kazao je Bare i odgovorio na pitanje o tome osjeća li tremu prije koncerta.

- Ja sam već toliko dugo na sceni da je to meni uobičajeno stanje. Sve ima svoju ljepotu i svoju ružnu stranu. To je moj posao, to je moje zanimanje, to je moj život, to je sve što sam ja, to najviše volim, s tim se bavim i sretan sam zbog toga, istaknuo je Bare. 
Inače, Bare je prošlog tjedna najavio zagrebački koncert na Top radiju, gdje je govorio i o svojoj glazbi.

- Nisam perfekcionist nego želim uvijek raditi nešto drugačije. Za mene su 'Nuspojave' perfektno snimljene, perfektno otpjevane, producirane itd. Sve je perfektno na tom albumu. Tako da nije u tome spika. Priča je u tome da se ja ne želim ponavljati. To sam toliko dugo radio i s Majkama 80-ih, 90-ih, s Plaćenicima je ipak bilo malo šaroliko, rekao je glazbenik i dodao:

- Kada sam počeo raditi ovo treće životno doba – ovo je do sada najbolje što radim. Znam da ljudi obožavaju neke pjesme iz starina, ali mislim da će ovo sada, od 'Teških boja', 'Nuspojava' i sljedeći album i onda još jedan album - mislim da će to ostati zabilježeno kao nešto najbolje.

Na pitanje može li se zamisliti da više nikada ne nastupa i da se isključivo posveti autorskom radu, rekao je:

- Mislim da bih se mogao zamisliti, ali da bi svakako došao taj trenutak kada bih rekao: 'hoću jedan koncert!“

VIDEO Ava Karabatić: 'Bila sam dva mjeseca na odvikavanju, nije bilo lako, a sad sam sretna žena'

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Art of Noise
Art of Noise
23:03 27.09.2023.

Bare uvijek "specifičan". :D Kako je to Bare slikovito, svojstveno samo njemu, opisao - "aaa move your body, ovo-ono, tamo-vamo, trči, vrati se, donesi, ..." Ha, ha, ha, ha, ha! A, Bare, legendo! :D

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
22:00 27.09.2023.

Bare legendo!

KR
krlokova
22:16 27.09.2023.

Jadna su postala naša mjerila, a samim tim i mi smo postali jad.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije