Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Barbara Kolar u zagrljaju slavnog glazbenika koji uskoro stiže u Hrvatsku

Foto: Instagram
1/14
06.10.2022.
u 08:31

Voditeljica je za ovu priliku odabrala dugu plavu haljinu s cvjetnim uzorkom, a kombinaciju je zaokružila crnim kožnim remenom oko struka.

Mnogima omiljena voditeljica Barbara Kolar (52) poslovno je otputovala u Njemačku odakle se pratiteljima javila još prije par dana kada je dijelila fotografije iz Berlina. No, najnovija objava zaintrigirala je sve jer je voditeljica na njoj u zagrljaju poznatog glazbenika Martina Goera (61) .

Član grupe Depeche mode, zajedno s grupom naravno, uskoro stiže i u Hrvatsku, što je najavljeno za iduću godinu.

- Misija odrađena. Hvala top radio na prilici da razgovaram s Martinom Goreom. 10 minuta je proletjelo, tko zna jesam li ga išta zanimljivo stigla uopće pitati - napisala je Barbara uz fotografiju.

Voditeljica je za ovu priliku odabrala dugu plavu haljinu s cvjetnim uzorkom, a kombinaciju je zaokružila crnim kožnim remenom oko struka.

Podsjetimo, nakon punih pet godina Depeche mode svirat će uživo, a turneju Memento Mori Tour organiziraju nakon izlaska 15. studijskog albuma koji je najavljen za proljeće. 

Dave Gahan i Martin Gore su otkrili da će turneja koju predstavlja Live Nation započeti posebnim i limitiranim brojem koncerata u sjevernoameričkim arenama, počevši 23. ožujka, prije nego krenu u Europu, na ljetni dio turneje koja će se održati na stadionima. Koncerti u Sjevernoj Americi, između ostalih, uključuju i njujorški Madison Square Garden, čikaški United Center, Kia Forum u Los Angelesu te Scotiabank Arenu u Torontu. Bend potom kreće na europski, stadionski dio turneje, koja počinje 16. svibnja, a uključuje poznate lokacije kao što su Stade de France u Parizu, Olimpijski stadion u Berlinu, stadion San Siro u Milanu te stadion Twickenham u Londonu.

U Arenu Zagreb stižu 23. srpnja 2023. godine!

VIDEO>>Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje: Davio je i tukao djecu

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:38 06.10.2022.

Da nije žalosno, bilo bi smiješno.

PO
poluvodič
11:33 06.10.2022.

Dobro se stesala bome, ali svejedno je rospija

VN
vnblg197
11:45 06.10.2022.

...koja čast, nači se u zagrljaju takvog ljepotana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije