Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Marina prigovarala domaćici: 'Inače to radim, pa znam. Očekivala sam neki fini desert, tuna me razočarala'

Foto: RTL
1/7
05.10.2022.
u 21:34

Domaćica je dočekala goste sa žižulom, rogačicom i višnjom. Jerko je htio probati rakiju od žižule, a Marina je odmah imala prigovor.

Na sredini tjedna u 'Večeri za 5 na selu' domaćica je bila Ivana Kurtović, koja je goste dočekala u Solinu, a pripremila im je predjelo naziva Koktel ljubavi, glavno jelo Morska rapsodija i desert Okus šume.
Domaćica je dočekala goste sa žižulom, rogačicom i višnjom. Jerko je htio probati rakiju od žižule, a Marina je odmah imala prigovor.

- Inače pravim rogačicu pa znam. Prvo mora imati kafenu boju, drugo nema okus rogača. Bilo je nešto voćno, a ne rogačica- rekla je.
Ostali kandidati nisu se zamarali time, niti su imali prigovore na aperitiv. 

Salatu od hobotnice i koktel od kozica domaćica je poslužila za predjelo. Ivani Ć. sve je bilo jako ukusno, a pohvalila je i dekoraciju. Marini je hobotnica bila dobra, baš kao i Luki koji je prvi put probao koktel od kozica i bilo mu je ukusno.

- Stvarno se potrudila da napravi nešto dobro i baš sam oduševljen s okusom i izgledom - zaključio je Jerko. 
Za glavno jelo domaćica je poslužila pašticadu od tune uz njoke od špinata, a Ivana Ć. i Luka komentirali su kako nikad nisu jeli takvu pašticadu i kad su kušali, bilo im je ukusno iako je Ivana Ć. rekla kako je to više jelo za ručak.

- Što se tiče umaka, bilo je u redu - kratko je komentirala Marina koja je također naglasila kako se tuna jede samo dopodne, prije marende, a nikako poslije zato što je jako teška i teško padne na želudac.
Jerko je komentirao kako isto nikad nije probao pašticadu od tune i jako mu se svidjelo. 

Cheesecake u čašama domaćica je poslužila za kraj večere, a Marina je odmah istaknula kako je očekivala nešto konkretnije. Luka je komentirao kako misli da je ipak trebalo biti malo hladnije, ali i dodao da je cheesecake za prolaznu ocjenu.

- Ništa nije falilo po pitanju deserta za ovo doba godine - rekao je Jerko, a Ivana Ć. isto je komentirala kako bi joj isto bilo bolje da je bio hladniji desert, no nije joj to toliko smetalo jer joj se svidio okus. 

Došao je i harmonikaš i svi su malo zapjevali dok su domaćica i Luka i zaplesali!
Za svoju večeru Ivana K. od svoje je imenjakinje, Jerka i Luke dobila po desetku zato što im je sve bilo izvrsno i pohvalili su njezin trud, a Marina je dala ocjenu osam.

- Ipak sam očekivala neki fini desert, tuna me razočarala, a predjelo mi je bilo u redu - zaključila je.
Sutra kuha Ivana Ćulum, a kako će se njezina jela svidjeti gostima, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

VIDEO: Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije