Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Clubbing

Antonija Šola i pjesma "Tvoja" otkrivaju o čemu svaka žena žudi

Antonija za pjesmu kaže da je nastala u jednom dahu, dok tek možemo nagađati tko je neiscrpna inspiracija njenih pjesama, kojih je dosad napisala gotovo tristo
13. prosinca 2017. u 14:20 2 komentara 337 prikaza
Foto: Martina Cvek, Nenad Bravar
Pogledajte galeriju 1/6

Mlada kantautorica i autorica hitova diljem regije, Antonija Šola, upravo je objavila novu pjesmu pod nazivom „Tvoja“, koja pjeva o onome o čemu na kraju dana svaka žena žudi, a to su ljubav i pripadnost.

Ella Dvornik Kao sestre blizanke Ella Dvornik otkrila da ima dvojnicu, evo o kome je riječ

Antonija za pjesmu kaže da je nastala u jednom dahu, dok tek možemo nagađati tko je neiscrpna inspiracija njenih pjesama, kojih je dosad napisala gotovo tristo. I ovaj put potpisuje tekst i glazbu, dok glazbeni aranžman potpisuje Dragan Brnas. 

 

Talentirana Antonija pjesme najčešće piše iz vlastitog iskustva pa tako svaki trenutak koristi za pisanje pjesama u kojima otkriva najviše o sebi. I ovog puta zablistala je pod redateljskom palicom Igora Vignjevića u bajkovitoj kristalnoj dvorani Grand hotela u Rogaškoj Slatini, gdje je svojevremeno koncertirao Franz Liszt za cara Ferdinanda te je u njoj car Franz Joseph I slavio rođendan. Pjevačici je bio poseban užitak snimati u tako veličanstvenom prostoru s bogatom poviješću.

Video spot pjesme daje odgovor na pitanje kako pjesma nastaje. Radnja spota predstavlja kreativan proces stvaranja, nadahnuća i mješavine emocija, koja vodi do same izvedbe i ushićenja zbog stvorene pjesme. Tako su faze stvaranja vidljive u Antonijinoj ulozi Djevojke koja gleda "izvana" ono što se događa u nutrini uma i duše vođene nadahnućem u stanje stvaranja, ali predstavlja i svjesnost koja cijelo vrijeme prati izvana "na prozoru duše" ono  što se događa "unutra".  Povezanost i "kontakt" događa se simbolički u sceni na prozoru kad se ta dva stanja/lika prepoznaju.  

Boje i stil haljina, koje potpisuje Vesna Sposa, u spotu simboliziraju različite osobnosti i faze stvaranja. Tako je crvena zaigrana i sanjarska, crna je pjesnička bol i duboka emocija, zlatna senzualna žena koja dominira, a zelena vladarica svih stanja i vlast nad stvorenim djelom kojeg i sama izvodi. 

Ovom pjesmom Antonija je najavila svoj peti samostalni album u izdanju Croatia Recordsa u kojem ćemo uživati u proljeće 2018., kao i koncertima koji su u pripremi i izvan granica Hrvatske. Osim što neprestano piše za kolege s domaće i regionalne scene, Antonija je ekskluzivno najavila da se u budućnosti vidi i kao producentica. 

Nova ponuda U Sposi prodaju vjenčanicu za 150.000 kuna Ljubav na prvi pogled – Berta i Vesna Sposa PROMO Ljubav na prvi pogled – Berta i Vesna Sposa Ako te pitaju Petar Grašo ima novi hit: Naježio sam se kad sam prvi put čuo ovu pjesmu

 

Zagreb: Miistar Božinović svjedočio na suđenju Tomislavu Sauchi i Sandri Zeljko
AFERA DNEVNICE
Pretragom stana Sandre Zeljko našli dokumente, ali i između 50 i 100 pari cipela
Park prirode Papuk
SUDJELUJTE U AKCIJI
Prijavite se za akciju „Tjedan odmora vrijedan“ i promovirajte svoje promotivne ponude
  • bljak007:

    Ahahaha, a ja kojoj god predlžim ljubav, samo se smrknu i odmahnu glavom. Gdje su te koje žude za ljubavlju.

  • bljak007:

    Ahahaha, a ja kojoj god predlžim ljubav, samo se smrknu i odmahnu glavom. Gdje su te koje žude za ljubavlju.