Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ponuda

U Sposi prodaju vjenčanicu za 150.000 kuna

Foto: Robin Pretković
1/6
12.12.2017.
u 15:22

Organizirali reviju haljina i vjenčanica svjetski poznate modne kuće Berta

Vjenčanice i večernje haljine svjetski poznate modne kuće Berta, čije kreacije dosežu i 150.000 kuna, odnedavno se mogu kupiti u salonu vjenčanica Vesna Sposa.

Tamo su organizirali modnu reviju na kojoj su pokazali kako izgledaju vjenčanice i haljine koje nose i Victoria Secret modeli, po mnogima najljepše žene svijeta. Imune na Berta haljine i vjenčanice nisu ostale ni pjevačica Antonija Šola i voditeljica Ana Miščević. Izraelska dizajernica proslavila se haljinama koje, umjesto da skrivaju žensko tijelo, ističu svu njegovu ljepotu.

Tako je većina modela uskog kroja, a i one krinolinastog dizajna otkrivaju leđa ili dekolte.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije