Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objasnila pratiteljima

Anđa Marić dobila zabrinjavajuće pismo: 'Perverznjak, iskusila sam gađenje i stravu'

Foto: Instagram
1/10
22.04.2023.
u 09:32

Glazbenici i spisateljici je multipla dijagnosticirana kada je imala 35. godina, a o svojoj dijagnozi govorila je više puta

Glazbenica i spisateljica Anđa Marić (46) se godinama bori s teškom dijagnozom, multiplom sklerozom, zbog koje se još uvijek teže kreće, a zbog svega je napravila i svoju radionicu o Strahu. Vezano za to, u najnovijoj Instagram objavi progovorila je o strahu i otkrila da je jednom dobila i zabrinjavajuće pismo. 

- Otkad sam najavila svoju radionicu o Strahu, počela sam razmišljati o tome kako se zapravo usuđujem objavljivati toliko puno na društvenim mrežama. Shvatila sam da se iza tog straha krije i neugoda i sram, koji su zapravo strah od odbacivanja. Čudno je to kako strah povlači za sobom i sram, koji se opet veže za strah od odbacivanja od plemena. A onda sam se sjetila da su samo prije tristotinjak godina spalili posljednje vještice na ovom podneblju, ponekad samo zato što su bile lijepe i zavodljive. Muškarci bi ih poželjeli, a žene bi ih htjele spriječiti da im se njihovi muškarci dive. Podsjeća li vas to na ono klečanje muškaraca koji mole za žensku čednost - napisala je pa nastavila:

- Nažalost, dobila sam i ja pismo od jednog perverznjaka koji me je htio obavijestiti o tome kako muškarci mole za moje ćudoređe. Iskusila sam duboko gađenje i stravu, ali istovremeno sam zahvalna što živimo u 21. stoljeću i što me ispred kuće neće dočekati bezuba rulja sa bakljama i vilama koja će me otpratiti direktno na lomaču zbog uznemiravanja nečijih snova - poručila je Anđa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđa Marić (@andjamarics)

Inače, Anđa se prošli mjesec požalila pratiteljima kako joj je doplatak koji je dobivala na račun svoje dijagnoze ukinut u prosincu prošle godine, no da ga je sad uspjela vratiti. 

- Danas me zovu da mi je ipak odobren doplatak koji mi je ukinut prošle godine u 12. mjesecu jer sam morala doći dokazati da još uvijek imam multiplu sklerozu. Iako me nisu zvali na vještačenje i nisu dizali telefon i odgovarali na mail od 12. mjeseca - napisala je na društvenim mrežama i dodala da je tražila pomoć i pravne službe. 

- I pravnik socijalne Trešnjevka mi je rekao da sudeći po aplikaciji koju on ima, ne vidi da mi je ikada ukinut doplatak i da je nažalost to naša država. J***m vam mater, vi ste država, ja sam država i svi smo mi država. Tko mi kriv što sam pozitivna. Ne zaslužujem pomoć i potporu - objavila je Anđa.

 Anđi je multipla dijagnosticirana kada je imala 35. godina. Govorila je o svojoj dijagnozi više puta te kako već nakon jutarnjeg tuširanja često osjeća umor i ima dana kada joj kroz glavu prođe kako joj je život težak, ali onda ustane i krene dalje uzdignute glave.

VIDEO Mrle i Prlja iz Let 3 prije odlaska u Liverpool otkrivaju sve detalje nastupa na Euroviziji: 'ŠČ je postao pokret!'

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Berri
10:03 22.04.2023.

Kod mene se javi gađenje i seksualna zlovolja kada vidim makiju i nisko raslinje u filmiću jedne naše poznate pjevačice koja ovih dana puni 51. rođendan. I kome da se žalim. Sam sam kriv jer sam uopće otišao na te stranice i upravo taj filmić otvorio. Tako i Anđa Marić. Neka zaposli osobu koja će otvarati poštu, i koja će izuzeti svako pismo koje poziva na ćudoređe i problem riješen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije