Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

5 razloga zašto idemo na ULTRU

ULTRA Europe
Foto: PR FOTO
1/6
PR
Autor
PR članak
09.07.2016.
u 08:30

S toplim danima stiže i sezona festivala, a u Hrvatskoj ih ovog ljeta zaista neće nedostajati. Titulu najvećeg i najveselijeg opet će zasluženo ponijeti ULTRA Europe festival, zbog kojeg u Split stiže čak 150.000 'partijanera'. ULTRA festivali održavaju se na pet kontinenata, a Hrvatska je jedini europski domaćin najvećeg svjetskog festivala četvrtu godinu za redom. Zbog prirodnih ljepota Hrvatska je i jedina od svih zemalja u kojima se održava ULTRA s dodatnim nazivom Destination, a organizatori su produžili trajanje festivala pa se ove godine uz Croatia Music Week može provesti punih tjedan dana odmora. Festival počinje 14. srpnja RESISTANCE™ Opening Partyjem u Giraffe Palm Beach Houseu, slijedi ULTRA Europe na Poljudu od 15. do 17. srpnja, pa Yacht Regatta na Braču, ULTRA Beach party na Hvaru i završni RESISTANCE™ party u Fort Georgeu na otoku Visu.

Planirate li drugi tjedan srpnja provesti u Splitu i na obližnjim otocima, ne zaboravite da su za hrvatske posjetitelje dostupne regionalne ulaznice po posebnoj cijeni od 899 kuna. Možete ih nabaviti na prodajnim mjestima Tisak Media, a moguća je i kupovina na rate. Evo naših pet razloga zašto je ULTRA Europe ovog ljeta mjesto na kojem želite biti:

1. Vrhunski DJ line-up
Na 9 stageva i 5 lokacija ULTRA Europe festivala nastupit će 160 izvođača, među kojima su najpopularniji (i najskuplji!) DJ-i današnjice. Organizatori zbog brojnosti i ugleda izvođače navode abecednim redom, a iz najmoćnijeg line-upa kojeg možete poslušati uživo na ovim prostorima izdvojit ćemo samo nekoliko imena: David Guetta, Carl Cox, Hardwell, Armin Van Buuren, Afrojack, deadmau5, Martin Garrix.

2. Zanimljiva poznanstva
Posjetitelji ULTRA Europe festivala uglavnom su stranci, a ulaznice se vrlo dobro prodaju u više od 140 svjetskih zemalja. Najveći broj posjetitelja i ove će godine u Split stići iz Amerike, Australije i zapadne Europe. Za mnoge koji vole širiti vidike i otvoreni su prema različitim ljudima i običajima Croatia Music Week može biti idealno mjesto za stvaranje zanimljivih novih prijateljstava.

3. Yacht Regatta
Nakon trodnevnog spektakla na najljepšem hrvatskom stadionu, splitskom Poljudu, Croatia Music Week seli na obližnji otok Brač. Organizirana je Yacht Regatta na kojoj se očekuje sudjelovanje više od stotinu brodova. Yacht Regatta 18. srpnja kreće iz Splita i završava velikim partyjem na jednoj od najljepših plaža u ovom dijelu svijeta, Zlatnom ratu u Bolu.

4. Najveći hrvatski beach party
Mnogo je dobrih argumenata izneseno u vječnim raspravama je li ljepši Bol ili Hvar, a posjetitelji ULTRA Europe festivala svakako će izvući najbolje od ova dva prekrasna dalmatinska mjesta. ULTRA s Brača seli na najsunčaniji hrvatski otok gdje će se 19. srpnja održati Beach party na plaži i bazenima hvarskog hotela Amfora. Ovaj party već je stekao legendarni status, a na vama je da provjerite zašto.

5. Osvajanje zadnje jadranske tvrđave
Croatia Music Week završava RESISTANCE™ partyjem u gradu Visu 20. srpnja. Ovaj otok stoljećima se smatra strateški najvažnijim u Jadranu. U Napoleonovo doba Britanci su na pogodnom mjestu izgradili tvrđavu Fort George kako bi ga spriječili da stekne kontrolu nad Jadranom. Među mještanima poznata kao Fortica, ovo je tvrđava koju jednostavno morate osvojiti!

Program festivala pogledajte na www.ultraeurope.com.

Želite prijaviti greške?