Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se

Željko Kerum: Svaguša nije blesav da bi se išao sukobljavati sa mnom

Kerum Svaguša
Pixsell
12.01.2011.
u 15:11

Joško Svaguša zatražio je povratak u Gradsko vijeće Splita bez konzultacija i dogovora sa šefom Željkom Kerumom koji ga smijenio s čelne pozicije u Hajduku

Joško Svaguša predao je zahtjev za aktiviranje vijećničkog mandata u Gradskom vijeću Splita. Potvrdila nam je to Nevenka Bečić, predsjednica Gradskog vijeća.

– O zahtjevu gospodina Svaguše odlučit će mandatno-imunitetna komisija – naglasila je.

Zahtjev za aktiviranje vijećničkog mandata Svaguša je, neslužbeno doznajemo, podnio još 31. prosinca prošle godine i to bez znanja šefa Željka Keruma s kojim se nije dogovarao. Kako je Kerumova većina u splitskoj vijećnici poprilično nategnuta i ovisi o svakoj ruci, tako će i Svagušina biti presudna. Iako je Kerum, nakon što je iz Hajduka potjerao prijatelja slastičara, izjavljivao da se njih dvojica vole, čini se nije baš sto posto siguran u njegovu odanost.

– Meni su iz stranke to rekli, a Svaguša ima pravo na vijećnički mandat. Kako će on funkcionirati i hoće li poštivati stranačku stegu, mislim da hoće. Znam da bi mnogi voljeli neki sukob, ali ja mislim da on nije toliko blesav da bi se išao sukobljavati – izjavio je Željko Kerum.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
15:59 12.01.2011.

grok.grok....skviiiiiiiiiik....

OB
-obrisani-
16:33 12.01.2011.

Željko Kerum: Svaguša nije blesav da bi se išao sukobljavati sa mnom jer ipak sam ja bogat, utjecajan i bezobrazan zapadno balkanski tajkun koji može takvog poput njega srediti i onemogučiti..

BZ
Branko Zajec
16:37 12.01.2011.

Kerum da bi legalizirao svoje pljačke, stvorio je političku stranku. Sada se skriva uz pomoć političke stege. Svašta u divnom gradu Splitu. Primitivac koji sprovodi samovolju i pljačku, pored građana koji opterećeni svakodnevnim problemima, toleriraju taj bezobrazluk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije