Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled - Toni Ivanišević

Zdravko Mamić uklizao Anti Ramljaku s pokličem "nećeš razbojniče"!

Ante Ramljak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
03.02.2018.
u 11:36

“Mene koji sam spasio Dinamo i hrvatski nogomet ne zoveš, a završio bih ti Agrokor lakše nego što sam Balabana uvalio Aston Villi”, vikao je savjetnik Zdravo koji je poludio kada je čuo da se tu vrti veća lova nego u Dinamu i to legalno!

SUBOTA, 27.1.

Nevjerojatno je koliko novinari znaju biti zlonamjerni. Zamislite, uhvatili doživotnog predsjednika Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja Vilima Ribića kako se vozi biznis klasom od Zagreba do Bruxellesa i od toga rade aferu. Čovjek ide na sastanak, EU plaća kartu i između ekonomske i biznis klase, dobri Vili odabrao skuplju. Logično. Na taj način je želio ostati blizak članstvu, jer cijena avionske karte biznis klasom stoji otprilike kao i plaća docenta na fakultetu.

NEDJELJA, 28.1.

Drama u Australiji! Od Širokog do Zagreba ne može se kupiti krunica, narod sve pokupovao i moli za našeg Marina. Ali, avaj! Izgleda da se mole i Švicarci. Federeru se molitve uslišuju. Zatvara se krov iznad terena, Marin gubi. Mi smo tužni, ali nam je drago da rodijačke veze očito rade i u vrhu svjetskog tenisa. Nismo sami! Nije ni Marinu lako, ali mi je s 10 milijuna eura koliko je zaradio na turniru, isto malo lakše nego nama.

PONEDJELJAK, 29.1.

Kao da je vrag ušao u slavonski HDZ! Ureklo ih! Protiv Alojza Tomaševića podignuta optužnica, samo zato što je malo mjesecima zlostavljao suprugu, njegovog dožupana vrlo Neferovića tek čeka frka samo zato što je malo izudarao novinara, a na Franju Lucića digla se digla kuka i motika samo zato što je drugog novinara malo želio podmititi. Ljudi pucaju pod pritiskom, Franjo se malo napio i ostao bez vozačke. Kakvo je to vrijeme došlo da prometna policija lokalnim moćnicima uzima dozvole!

Ante Ramljak
1/14

UTORAK, 30.1.

Pale su i prve žrtve u hrvatsko-slovenskoj vojni oko Savudrije. To su novčanici hrvatskih ribara, kojima su počele stizati kazne iz prijateljske Slovenije, jer su, prema slovenskom tumačenju, bacili mreže u njihovom akvatoriju. Vlada je reagirala razumno. Poručila je ribarima da ništa ne plaćaju, da odu spavati, a problem će riješiti fiškali. Dok Vlada rješava problem, ribari su špurtile i osti bacili u trnje, skupa s putovnicama, barem oni koji su željeli putovati na zapad. Jedno vrijeme im neće trebati.

SRIJEDA, 31.1.

Cijeli život radiš i kada se okreneš iza sebe... pustoš. Tužna priča iz Londona rasplakala je mnoge. I.T. poduzetnik iz Zagreba rasplakao je naciju intervjuom u kojem je rekao da nakon desetljeća koliko je radio za Hrvatsku ime tek “par njivica” i četvrtinu skromne hiže na bregu. A na naš najvažniji breg, onaj na Pantovčaku, dolazi najdraži gost, naš Aca! Kolinda ga pozvala da navrati oko Valentinova, Aca je poručio da će da dođe.

ČETVRTAK, 1.2.

Nije džabe Tomo Karamarko govorio o digitalizaciji. Koliko je nužna Hrvatskoj i Srbiji, vidljivo je iz frke koja je nastala oko posjeta najdražeg gosta. Vlada se posvađala sa Srbijom oko izložbe o Jasenovcu u UN-u, gdje su nedigitalizirani Srbi krivo izračunali broj stradalih, a onda je naša nedigitalizirana Vlada poslala kurira Kolindi da joj javi da smo u svađi sa Srbijom. Kurir se izgubio, navodno je naišao na Franju Lucića...

PETAK, 2.2.

S poklikom “nećeš razbojniče” na usnama Anti Ramljaku pri ulasku u kazneni prostor Agrokorove zgrade, s leđa uklizao Zdravko Mamić! Izvrijeđao Antišu na pasja kola, samo zato što je pozvao gomilu savjetnika, a njega, prvog savjetnika u Hrvata, nije se sjetio. “Mene koji sam spasio Dinamo i hrvatski nogomet ne zoveš, a završio bih ti Agrokor lakše nego što sam Balabana uvalio Aston Villi”, vikao je savjetnik Zdravo koji je poludio kada je čuo da se tu vrti veća lova nego u Dinamu i to legalno!

Komentara 1

DU
Deleted user
11:49 03.02.2018.

Ovo je duhovito ali na kumroveckim dernecima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije