Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.11.2014. u 09:32

Je li zdrava (pre)hrana jeftinija ili skuplja, najbolje da se na radnom doručku dogovore sami supružnici Milanović.

Zoran Milanović, hrvatski premijer, svojom izjavom da u Hrvatskoj “nema gladnih ljudi, nego se samo loše i nezdravo jede“ još je jednom užasnuo javnost svojom mizernom empatijom. Objašnjavajući da “kvalitetna hrana više košta“ izravno se pak suprotstavio nedavno izrečenoj tezi svoje supruge Sanje Musić-Milanović, voditeljice Odjela za promicanje zdravlja HZJZ-a. Premijerova supruga prije samo dva tjedna u radijskoj emisiji “Izaberi zdravlje“ naglasila je da “treba razbiti mit da je zdrava hrana skuplja jer je – jeftinija“ uz dodatne savjete kako kruh treba rezati na tanje šnite. Je li zdrava (pre)hrana jeftinija ili skuplja, najbolje da se na radnom doručku dogovore sami supružnici Milanović.

Nema vremena za stare olupine jer se brine o novim autima

Nansi Tireli, predsjednica Hrvatskih laburista, upozorila je u Slobodnoj ministra zaštite okoliša Mihaela Zmajlovića da se skupljačima automobilskih olupina isplaćuje više no što se naplaćuje uvoznicima automobila, što je lani donijelo gubitak od 5,8 milijuna kuna. Država gubi novac zbog pravilnika donesenog još 2009., navodi Tireli nezadovoljna što ministar u svom mandatu nije uveo red u resor. Kako nije? Najprije preseljenje u novi ured, pa red novih automobila, pa dalje po redu.

Reže se na svemu, samo ne na njemu

Stjepan Mesić, bivši predsjednik RH, izbjegao je smanjenje proračunskih sredstava za 2015. godinu, piše Jutarnji. Vlada reže, barem simbolično, posvuda osim u Uredu bivšeg predsjednika gdje se nastavljaju prevažne aktivnosti Stjepana Mesića.

Zbog štednje prodaju 15 zrakoplova i kupuju dva

Ante Kotromanović, ministar obrane, izgubit će novim proračunom 142 milijuna kuna, što planira nadoknaditi prodajom opreme i nekretnina. Slobodna otkriva da je već oglašena prodaja šest školskih aviona pilatus, dva transportna zrakoplova An-32 i sedam borbenih helikoptera Mi-24. Umjesto 15 starih letjelica kupit će se samo dvije nove, no još je zanimljivije da se umjesto školskih, transportnih ili borbenih kupuju putnički avioni PC-12 spectre koji se koriste za udoban prijevoz vojnih dužnosnika i njihove pratnje. Nova flota – za dva pilota.

>>Kako to da ste smrad korupcije osjetili tek kad je Bandić prestao biti član SDP-a?

Komentara 8

MA
Matija100
09:45 14.11.2014.

Milanović nema veze s hrvatskom stvarnošću i hrvatskim narodom, to je nebrojeno puta pokazao. Da ga ne podržavaju i prikrivaju njegovu nesposobnost, lijevo orijentirani glavni mediji u Hrvatskoj, odavno bi završio u ropotarnici povijesti!

BU
Bulaba
10:17 14.11.2014.

Koliko je poznato kod njih doma nema nikakvih prijepora, to se na licu mjesta rješava otvorenim dlanom nakon čega se zaključi da je Zoran bio uvjerljiviji u argumentiranju.

UI
Uvijek_iskreno
11:24 14.11.2014.

Izgleda da je Zoki predebele kriške crnog kruha odrezao!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije