Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.08.2016. u 10:14

Pa kada su već Plenković i Togonal pokazali ljubav prema Milanoviću, sada ih molim da istu velikodušnost pokažu i prema meni.

Kada sam pročitao vijest da je već dogovoreno sučeljavanje Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića na HTV-u, nekoliko puta sam se uštipnuo za obraz kako bih bio siguran da ne sanjam. Nakon odlaska omraženog Karamarka, šef SDP-a je daleko najnepopularniji političar u Hrvatskoj. Građani ga sve više doživljavaju kao neiskrenog, bahatog i vrlo osvetoljubivog političara koji se u javnosti teškom mukom pokušava predstaviti državnikom europskih manira i političke kulture. To mu ide sve teže jer je ogromna razlika između onoga što zlatoust Milanović govori u javnosti i onoga što radi ispod stola. Međutim, dovoljno je bilo da taj i takav Milanović javno zavapi da mu učine tu ljubav i dođu na sučeljavanje pa da šef HDZ-a Plenković i zvijezda HTV-a Mislav Togonal odmah pristanu na javnu prošnju. Do sada sam s priličnim podsmijehom gledao na savjete brazilskog književnika Paula Coelha koji je u svojim instant-mudrostima tvrdio da je dovoljno nešto jako željeti i da će se cijeli svijet urotiti da ti se ta želja ostvari, ali na primjeru Zorana Milanoviće vidi se da zlatne ribice još postoje.

Pa kada su već Plenković i Togonal pokazali ljubav prema Milanoviću, sada ih molim da istu velikodušnost pokažu i prema meni. Neka mi učine ljubav i ne puste Milanoviće iz studija prije nego što odgovori na neka važna pitanja na koja je do sada izbjegavao odgovore. Evo, zanima me koliko je ručkova ili večera pojeo u popularnom zagrebačkom restoranu “Tač” za vrijeme premijerskog mandata, koliko su u prosjeku iznosili računi te tko ih je plaćao. Bilo bi dobro da Milanović napokon razjasni ulogu svoga brata Kreše. Ima dosta napisa o tome, a od bivšeg premijera nikada nismo čuli konkretne odgovore. S obzirom na to da su udbaši Zdravko Mustač i Josip Perković osuđeni na doživotni zatvor, možda je pravo vrijeme da nam objasni zašto je toliko inzistirao na famoznom “lex Perkoviću”? Zašto je tako napadno štitio ljude koji su, sada je to potvrđeno na sudu, počinili teške zločine?

Molim Togonala i Plenkovića da mi učine ljubav pa da pitaju Milanovića koliko je puta tijekom 2015. boravio u Vili Costabella, tko je bio s njim te koliko su te bakanalije stajale porezne obveznike. Neka nešto kaže i o pozajmicama koje je uzimao SDP za svoje financiranje. Volio bih znati i odgovor na pitanje zašto je ulazio u koaliciju s notornim negativcem Tomislavom Karamarkom pri izboru ustavnih sudaca pa su se u tu časnu instituciju ušuljali i neki kojima je prije mjesto u Remetincu. Zašto je dopustio da se na listi Narodne koalicije nađe i notorni Stipe Gabrić Jambo? Nadalje, neka iskreno kaže što je znao o bonusima direktora Hrvatskih šuma. Je li o tome nešto znao i glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan? I napokon, zašto ima tako različite kriterije? Mirelu Holly najurio je iz Vlade zbog jednog problematičnog maila, dok je Tihomira Jakovinu, koji je poklonio milijunske bonuse svom prijatelju, branio do posljednjeg daha.     

>> Milanović poručio Plenkoviću: Učini mi to za ljubav i dođi na sučeljavanje! Beljak napravio lapsus - koaliciju nazvao Domoljubnom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije