Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.03.2016. u 08:00

Ostane li jednog dana naš ljubitelj vegetarijanske kuhinje bez unosne funkcije guvernera, ne treba se brinuti za budućnost. Ima već dovoljno iskustva za vođenje ribljeg restorana.

Boris Vujčić, guverner Hrvatske narodne banke, tjedan je proveo predstavljajući u Saboru redovno izvješće o radu središnje banke.

Zastupnici su saslušali guvernera i iznijeli uobičajene primjedbe na rad, ali sudeći prema izvještajima, nitko nije potegao pitanje što se kuha u Vujčićevoj kuhinji? Ovdje valja podsjetiti da je HNB nedavno zaposlio tri nova kuhara i jednog konobara, i to povrh ranije zaposlenog kuhara i dvaju konobara.

Prilikom raspisivanja natječaja nije bilo jasno kakve veze imaju kuhari sa stabilnošću financijskog sustava, a još manje zašto je u natječajnoj dokumentaciji stajalo da kandidat obavezno mora biti „dobro upoznat s pripremom vegetarijanskih obroka“. Odgovor se sada može iščitati iz plana nabave HNB-a jer u njemu stoji da će naši bankari pojesti ribe i rakova u vrijednosti 190.000 kuna, svježeg povrća za 195.000 kuna, zamrznutog povrća za 80.000 kuna i voća za 50.000 kuna, dok svježe meso uopće nije na popisu nabave.

Ostane li jednog dana naš ljubitelj vegetarijanske kuhinje bez unosne funkcije guvernera, ne treba se brinuti za budućnost. Ima već dovoljno iskustva za vođenje ribljeg restorana.

>> Rat s HNB-om mogao bi dovesti do pada rejtinga 

>> Lovrinović oštro napao Vujčića, no protiv izvješća HNB-a neće moći glasovati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije