Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpredsjednica stranke

Borzan otkrila što se događa u SDP-u nakon izbacivanja Bernardića i ostalih. A za HDZ kaže: Uvelike nam pomaže svojim potezima

01.11.2021.
u 17:01

Europarlamentarka i potpredsjednica SDP-a pojašnjava odnose u stranci, političku situaciju unutar tijela EU, ali i socijalnu u Europi

Komentara 19

BI
billynik
17:34 01.11.2021.

Pa je li itko ostao u toj stranci osim nje i Peđe?

Avatar marsijaneri
marsijaneri
17:42 01.11.2021.

Iz stranke koja se nalazi u uznapredovanom stanju poličke gangrene nemaju nikakve terapije osim baviti se drugom strankom. Genijalno! Jednostavno genijalno!

DU
Deleted user
17:45 01.11.2021.

ovima je budućnost sjajna. potpredsjednica stranke živi i radi van države. nema nikakve informacije o problemima ljudi koje bi trebala zastupati. ako i dobije saznanja nema nikakvu ideju kako bi ih riješila. politika ispražnjena sadržaja,sama sebi svrha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?