Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak na ekrane

Anja Alavanja: Dok pjevam sinu, suprug čepi uši

Anja alavanja
Davor Višnjić/Pixsell
06.10.2013.
u 16:25

Voditeljica CMC-ja vratila se na ekrane, puna novih ideja, a 31. rođendan proslavila je u Rimu.

Nema užurbanijeg tempa, pa ni radnog, od jurnjave za jednoipolgodišnjim djetetom! Ali nedostajalo mi je druženje s ekipom s posla i vratila sam se u pravom trenutku – rekla je Anja Alavanja Romac koja se nakon gotovo dvije godine odsutnosti zbog rođenja sina Jakova vratila na uredničku i voditeljsku poziciju na CMC televiziji.

Moram se malo udebljati

– Cijelo vrijeme trudila sam se biti ‘in’ s glazbenim zbivanjima. Puna sam elana i ideja kojima mogu osvježiti program. Čula sam, točnije rekao mi je tata, da Samantha Reinhardt iz serije “Stella” pjeva kao slavuj pa se nadam da će uspjeti i u svijetu glazbe te da ćemo dobiti novo lice za promoviranje u svom programu – priča zaneseno.

Na posljednjem neradnom vikendu još je malo dopunila baterije sa sinom i suprugom, glazbenikom Željkom Romcem, u Rimu, gdje je proslavila i 31. rođendan. Fizički izgleda odlično, a 13 kg koje je dobila u trudnoći nestalo je.

– Izgubila sam i više od toga iako nisam namjeravala. Uskoro ću na fitness da malo dobijem na masi. Stalno smo vani, još dojim i to iziskuje energiju i troši kalorije. Jako malo spavamo i evo vam recepta za mršavljenje. Nadam se da će doći dan kada ćemo prespavati cijelu noć ili barem par sati u komadu. Svaka večer nam je nova nada! – priča o radostima majčinstva i nastavlja:

Isti tata

– Jakov je prekrasan! Svi kažu da je isti tata dok ne vide moje fotografije iz djetinjstva. Ali glazbeni talent je Željkov. Obožava glazbu, već ima gitaru i male klavijature. Stalno bubnja i pjeva. A i ja mu pjevam od dana kad se rodio. To zvuči zbilja grozno, ali pjevam, a suprug za to vrijeme sa strane jauče jer sam stalno u krivom tonalitetu.

I nije to sve. U vrtlogu promjena koje su je snašle otkako je postala majkom smogla je snage i za obrazovanje.

– Pišem diplomski dok mali spava. Naporno je, ali imam veliku motivaciju prijeći i tu stepenicu i postati magistra novinarstva, što god to značilo. Tek sada sam shvatila koje je bogatstvo upijati znanje pa mi je želja upisati i doktorat, a prosjekom ocjena sam, moram se pohvaliti, na to ostvarila pravo – otkriva.

>>Anja Alavanja Romac: Hranim sinčića i ujedno vježbam

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije