Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL NA POLJUDU

David Guetta na Ultri: Hrvatska, osjećate li ovo? Ovo je nevjerojatno!

ultra
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/40
18.07.2016.
u 07:35

"Nešto je posebno ovdje u Hrvatskoj! Volim vas!", poručio je Guetta i zahvalio se nevjerojatnoj publici uz vatromet.

Pravi spektakl, u najmanju ruku, napravio je David Guetta jedan od svjetski najpoznatijih i najplaćenijih DJ-a na Ultri Europe u Splitu. Njegov nastup "zapalio" je splitski stadion na čijem su se travnjaku vijorile zastave Francuske, Španjolske, Brazila, Sjedinjenih Država, Izraela, Njemačke, Grčke i mnogih drugih. 

"Nešto je posebno ovdje u Hrvatskoj! Volim vas!", poručio je Guetta i zahvalio se nevjerojatnoj publici uz vatromet. 

Ovacije preko sto tisuća ljudi nisu se stišavale za vrijeme cijelog njegova nastupa, a u jednom je trenutku zamolio da se ugase sva svjetla na stadionu, a obožavatelji su upalili svjetla na svojim telefonima. 

"Da barem ovo možete vidjeti, ovo je nevjerojatno! Hvala vam!"

 

Guetta je obožavatelje počastio svojim najpoznatijim hitovima i obradama, a obožavatelji iz cijelog svijeta uživali su u fantastičnom nastupu na glavnoj pozornici posljednjeg dana Ultra Europe festivala u Splitu.

Komentara 1

ML
Mladen63
09:14 18.07.2016.

Zasto se Ultra nikad nece odrzati u Beogradu? :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije