Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#OSTAJEMDOMA

VIDEO Zašto je važno ostati kod kuće

koronavirus
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/2
18.03.2020.
u 12:09

Osim što smanjujete mogućnost da se sami zarazite, smanjujete mogućnost da vi prenesete koronavirus nekome tko potencijalno ne bi preživio zarazu.

Koronavirus došao je i u Hrvatsku. Međutim, postoji nešto što svatko od nas može učiniti kako bismo bili sigurniji – izolirati se. 

U sljedeća tri tjedna ostanite što više kod kuće. Naime, što je manji kontakt, to je i manja mogućnost zaraze koronavirusom. 

Zdravstveni stručnjaci savjetuju, iako nemate simptome koronavirusa, da ostanete kod kuće. Osim što smanjujete mogućnost da se sami zarazite, smanjujete mogućnost da vi prenesete koronavirus nekome tko potencijalno ne bi preživio zarazu.

Za više pogledajte VIDEO: Zašto je važno ostati kod kuće?

Tema: Koronavirus

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 13

ŠE
Švecki epidemiolog dr.Pedersen
18:52 18.03.2020.

Imam u susjedstvu petero starih i slabo pokretnih susjeda, koji trebaju hranu, lijekove i redoviti odlazak doktoru. Mi susjedi im pomažemo koliko možemo, ali ne možemo sve. Gdje je ta famozna civilna zaštita, osim što se kojekakve persone naslikavaju u uniformama i bahate se? Gdje je onaj Božinović koji je najavio da će organizirati brigu o starijima koji ne smiju van?

OT
otrovnijezik
12:49 18.03.2020.

Moj susjed se samodistancirao kod privatnika jer doma ima bolesnu ženu i stare roditelje ovaj mu je rekao da nema problema i može otići kad god hoće ali neka se ne vraća.

DI
diazrm
21:57 18.03.2020.

Talijani poučeni svojim iskustvom kažu ostanite doma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije