Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Ostajem doma Mijenjamo navike

Potres mjesec dana kasnije: Kako se Zagreb bori s posljedicama

Danas u 19:05 sati na Al Jazeera Balkans i na rplus.video pogledajte novu ''Reviziju'', a u 20:30 slijedi live stream razgovor koji će voditi Robert Tomić Zuber
27. travnja 2020. u 19:14 6 komentara 4623 prikaza
Radovi na zgradama stradalima u potresu i raščišćavanje ulica još traje.Radnici Zagrebačkih cesta uklanjaju šutu i građevinski otpad
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Mjesec dana nakon potresa Zagreb se teško vraća u normalno stanje. Posljedice potresa čine se mnogo veće nego li se to činilo nekoliko dana nakon njega, a uz to službe Grada Zagreba, zbog nedostatka pravovremene reakcije, nikako da vrate povjerenje građana. 

Zagreb: Premijer Plenković posjetio Zagrečane smještene u Studentskom domu "Cvjetno naselje" ISPOVIJESTI Kako zagrebački studenti žive u doba korone i potresa

Na Al Jazeera Balkans i na rplus.video pogledajte novu ''Reviziju'' koja prikazuje reakcije građana i priče iz grada koji se, osim s posljedicama potresa, bori i s koronavirusom. 

U 20:30 slijedi live stream razgovor koji će voditi Robert Tomić Zuber na temu REVIZIJA: Zagrebački potres – mjesec dana kasnije. 

Gosti su R+ LIVE razgovora Gordana Orsag Pasanec (Udruga građana Siget), Tomislav Vukoja (Udruga građana Siget i Inicijativa Zagreb Te Zove), Bernard Ivčić (Zelena akcija / FoE Croatia), Suzana Dobrić (Inicijativa Vratite magnoliju) i Iva Marčetić (Pravo na grad).

U ''Reviziji'' govore Zrinka Paladino, Sanja Bachrach Krištofić, Viktor Vitja Sarić, Robert Prugovečki, Gordana Orsag Pasanec, Maja Furlan Zimmermann i drugi. U emisiji sudjeluju i ministar graditeljstva Predrag Štromar i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

 

Zadar: Testiranje na Covid-19 u Općoj bolnici
PISMO OBIŠLO HRVATSKU
Prebolio COVID-19 pa otkrio što morate imati doma: 'Korona boli kao sam vrag'
NOVA REVOLUCIJA POLJOPRIVREDE
Star Trek na hrvatskoj njivi: Dronovi snimaju štetnike, AI zbraja kukuruz, traktor sam vozi...
 • Avatar MargaretIA97
  MargaretIA97:

  w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅m

 • Dubica22:

  Jedino Grad sanira sve posljedice.

 • Avatar SarahER98
  SarahER98:

  w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅​m