Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORIJA

Srbi zamalo iznenadili SAD, a o ovom Teodosićevom dodavanju još će se dugo pričati

Srbija - SAD
Foto: Reuters
1/5
Autori: Marko Pavić, Hina
13.08.2016.
u 12:02

Reprezentaciju SAD predvodili su Kyrie Irving sa 15, DeAndre Jordan sa 13 koševa, dok su u srpskim redovima najefikasniji bili Nikola Jokić sa 25 koševa, dok su po 18 postigli Miroslav Raduljica i Miloš Teodosić.

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država upisali su i četvrtu pobjedu u skupini A olimpijskog turnira u Rio de Janeiru.

Amerikanci su u neizvjesnoj završnici pobijedili Srbiju 94:91 nakon što je Bogdan Bogdanović pet sekundi prije kraja susreta promašio tricu za produžetak.

Reprezentaciju SAD predvodili su Kyrie Irving sa 15, DeAndre Jordan sa 13 koševa, dok su u srpskim redovima najefikasniji bili Nikola Jokić sa 25 koševa, dok su po 18 postigli Miroslav Raduljica i Miloš Teodosić.

Posebno je atraktivno bilo jedno dodavanje Teodosića koji krenuo na polaganje, a onda sjajno iz leđa dodao Bogdanoviću koji nije uspio ubaciti tricu.

U ostalim susretima iz ove skupine Australci su pobijedili Kinu 93:68, dok je Francuska bila bolja od Venezuele 96:56.

Amerikanci vode sa četiri pobjede, Australija i Francuska imaju po tri pobjede i poraz, a četvrto mjesto, posljednje koje vodi u četvrtfinale, drži Srbija (1-3). 

U posljednjem kolu sastaju se SAD - Francuska, Srbija - Kina, te Australija - Venezuela.

>> Ukić: Za razliku od prije, ova se momčad ne miri lako s porazom

Komentara 58

AC
Andeo cuvar 78
12:22 13.08.2016.

Srbija je pretplacena na V.L ocigledno..svaki trenutak tijek dogadaja se prenasa

ER
Error00
14:46 13.08.2016.

hebala vas srpska agresija mali narode od 3,5 miliuna kompleks malog naroda sa balkana

ER
Error00
14:55 13.08.2016.

sto ocekivati od jednog malog jadnog naroda kojem je jedan hercegovac Tupson estradna licnost koji zivi jos u 90im??pljuc pljuc pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije