Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolski turnir

Evo protiv koga Hrvatska igra u polufinalu ako prođe Rudićev Brazil!

vaterpolo
Foto: LASZLO BALOGH/REUTERS/PIXSELL
1/6
16.08.2016.
u 18:44

U preostalim četvrtfinalnim susretima sastaju se Hrvatska - Brazil, Srbija - Španjolska, te Grčka - Italija.

Vaterpolisti Crne Gore izborili su plasman u polufinale Olimpijskih igara u Rio de Janeiru nakon što su boljim izvođenjem peteraca pobijedili Mađarsku 4-2 nakon što je susret završio 9-9 (2-1, 3-2, 3-3, 1-3, 4-2).

Crna Gora sada u polufinalu čeka boljeg iz susreta Hrvatska – Brazil.

Mađarska je najtrofejnija vaterpolska reprezentacija sa čak devet zlatnih olimpijskih medalja i bila je favorit u dvoboju protiv Crne Gore. Međutim, nakon velike drame pobjeda je pripala Crnogorcima koji su bili bliži slavlju i u regularnom dijelu utakmice.

Crna Gora vodila je 4-1, pa 5-2, 6-3 i 8-6, no u posljednjoj četvrtini Mađarska je uspjela izjednačiti na 9-9. Odabranici izbornika Vladimira Gojkovića imali su i zadnji napad za pobjedu, no nisu ga realizirali.

Prilikom izvođenja peteraca Miloš Ščepanović je obranio dva peterca, a ključni pogodak za pobjedu zabio je Vjekoslav Pašković.

Najefikasniji igrač u crnogorskim redovima bio je Aleksandar Ivović s tri gola, a odličan je bio i Ščepanović sa 13 obrana. U mađarskim redovima Marton Vamos i Balazs Erdely su zabili po tri gola.

U preostalim četvrtfinalnim susretima sastaju se Hrvatska – Brazil, Srbija – Španjolska, te Grčka – Italija.

>>Srbi se bune zbog poraza Hrvatske, a istu su stvar oni napravili u Pekingu!

Komentara 4

Avatar Daruvar_
Daruvar_
20:48 16.08.2016.

Dobro je, Crnogorci su mnogo bolji izbor. Težak protivnik, ali veće su nam šanse nego protiv Mađara.

DU
Deleted user
20:03 16.08.2016.

Brazil veceras ce pobjediti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije