Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva jedriličarska medalja

Imamo novu medalju: Stipanović osigurao najmanje srebro i bori se za zlato!

Tonči Stipanović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
Autori: Hrvoje Delač, Hina
13.08.2016.
u 22:16

Odličan sedmi plov regate za Ivana Kljakovića Gašpića u finnu. Bio je četvrti u cilju, a peti je ukupno nam sedam jedrenja.

Tonči Stipanović osigurao je najmanje srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju. Naime, nakon deset jedrenja on je vodeći, deset bodova ispred Australca Burtona te 20 ispred Novozelanđanina Meecha! Te bodovne razlike su takve da je srebro sigurno njegovo.

Nakon svakog plova postoji vrijeme za prosvjede pa se čekalo s tom objavom, ali kako prosvjeda nije bilo, sve je postalo jasno - imamo novu medalju u Riju, a ona bi nakon završnog plova mogla biti i zlatna!

""Imamo najmanje srebro!!! Prva hrvatska olimpijska medalja u jedrenju je tu!!! Tončii Stipanović!!!", napisali su", napisali su na stranicama Saveza.

Stipanović je u dva plova u subotu zauzeo sedmo i treće mjesto, te ukupno ima 57 negativnih bodova. Drugi Burton ima 67, treći Meech 77, dok je četvrti  Francuz Jean Baptiste Bernaz na 86.

U plovu za odličja nastupa samo 10 najboljih, te je maksimalan broj negativnih bodova koji se može sakupiti 20.

Odličan sedmi plov regate za Ivana Kljakovića Gašpića u finnu. Bio je četvrti u cilju, a peti je ukupno nakon sedam jedrenja.

>>Hrgović lakoćom do pobjede nad Demirezenom za četvrtfinale

>>HOO se ne miri, smatraju da je Martin oštećen i uložit će žalbu!

Komentara 23

MO
mobitel20
22:32 13.08.2016.

Biti ce zlato ! Tonci ce obraniti prednost, sigurno ! Ali cak i kada bi se cudo ,negativno, dogodilo , opet je vrhunski uspjeh. Prva jedrilicarska medalja u hrvatskoj povijesti ! Bravo Stipanovicu ! Uvjeren sam da ce Fantela-Marenic osvojitii zlato, a medalju sasvim sigurno, dok i Bambi jos ima sansi barem za broncu ! Sjajno jedrilicari ! Pomorska smo nacija i vrijeme je da ona bezbrojna 4.5. i 7.mjesta zamjene medalje !

Avatar nula
nula
22:54 13.08.2016.

Bokte, svaki put kad startam laptop, Hrvatska dobila medalju. Super !

BA
balance
00:00 14.08.2016.

Zemljo moja najbolja na svijetu. HRVATSKA💟

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije