Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debi na OI

Hrgović lakoćom do pobjede nad Demirezenom za četvrtfinale

Filip Hrgović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
13.08.2016.
u 19:34

Bio je ovo drugi međusobni dvoboj Hrgovića i Demirezena i druga pobjeda našeg boksača, koji je slavio i prije dva mjeseca u finalu turnira u Budimpešti.

Hrvatski boksač Filip Hrgović plasirao se u četvrtfinale olimpijskog turnira u Rio de Janeiru u kategoriji preko 91 kilograma, on je u svom prvom nastupu u osmini finala uvjerljivo jednoglasnom odlukom sudaca svladao Turčina Alija Erena Demirezena.

Aktualni europski prvak u superteškoj kategoriji Hrgović dominirao je protiv Demirezena tijekom sve tri runde, odličnim kombinacijama desnih direkata i lijevih krošea razarao je suparnikov gard što su sva tri bodovna suca honorirala i dala mu pobjedu u svakoj od tri runde.

Bio je ovo drugi međusobni dvoboj Hrgovića i Demirezena i druga pobjeda našeg boksača, koji je slavio i prije dva mjeseca u finalu turnira u Budimpešti.

Hrgović će u četvrtfinalu u utorak boksati protiv Kubanca Leiniera Pera koji je u osmini finala dobio Talijana Guida Vianella. Taj dvoboj je na programu od 18 sati po hrvatskom vremenu, a pobjednik će osigurati medalju.

>>Sep pokraden: Dosta mi je, idem u profesionalce

>>Hrvoje Sep poražen već u drugoj borbi na Olimpijskim igrama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije