Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još su tiho

Uefa tek spomenula prekide na San Siru, piše samo o igri

Hrvatski navijači, neredi u Milanu
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
18.11.2014.
u 09:15

Oštru kaznu za Hrvatsku traži i sportski direktor Juventusa Giuseppe Marotta

Na stranici Uefe prekid utakmice samo je spomenut u jednoj rečenici, nije ni opisan. No, polako, već će oni krenuti na posao oko određivanja kazne, kako nama zbog huligana tako i Talijanima zbog loše organizacije.

Engleski mediji uglavnom su prenijeli ono što su rekli Niko Kovač i Antonio Conte.

Oštru kaznu za Hrvatsku traži i sportski direktor Juventusa Giuseppe Marotta, a o igri Italije je rekao:

– Moramo biti samokritični i razmisliti kako vratiti Italiju na vrh, kao što je to bilo u vrijeme Francesca Tottija i Alessandra Del Piera.

>> Sramota na San Siru: Hrvatskoj prijeti do 100.000 eura kazne

>> Do kada ćemo biti taoci balkanskih huligana?

>> Kockasti ovo nisu zaslužili, huligane zauvijek treba maknuti od nogometa

>> HNS: Incidenti su osramotili Hrvatsku, stanimo na kraj huliganima

Komentara 15

Avatar petrolio
petrolio
09:40 18.11.2014.

UEFA bi trebala OBJEKTIVNO sagledati činjenice: 1. HNS nije kriv za dolazak te bande huligana koja je radila nerede, nisu im prodali karte, dapače većina ih ima zabranu odlaska na stadione! 2. talijani su krivi što su te evidentirane delinkventete uopće pustili na stadion! 3. talijani su krivi jer su huligani unijeli pirotehniku na stadion i radili sranja! 4. HNS, igrači i svi normalni hrvatski navijači (99%) oštro su osudili te vandale koji su željeli prekinuti utakmicu i traže da ih se najoštrije kazni! 5. kažnjavanjem HNS-a samo bi profitirali huligani jer bi to bio dokaz da nasiljem mogu isprovocirati kazne za naš nogometni savez. to bi bio putokaz svim drugim huliganima u EU da rade to isto i na da na taj način ucjenjuju nogometne saveze! 7. divljaci imaju svoje ime i prezime i kazna mora biti usmjerena prema onome tko je nerede radio, ne može biti kriv onaj tko s time nije imao baš nikakve veze!!!

MI
mirko0410
09:50 18.11.2014.

Talijani su krivi za unošenje pirotehnike, da je bila prava kontrola na ulazu puno toga se ne bi dogodilo, a naša hrvatska krivnja je da ovih 100-200 huligana odavno nije pohvatana i kažnjena

DU
Deleted user
09:31 18.11.2014.

Nadam se da su u Uefi shvatili sto se dogodilo u Rimu i tko stoji iza te sacice, da stoji sadasnja vlast koja nije poduzela nista da ih zadrzi u Hrvatskoj, jer im je javljeno iz Ljubljane sto se sprema, a zelje o sprecavanju nije bilo jer su ideolozi te grupe i sponzori na celu s ministrom Ostojicem!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije