Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konkurent rogu i ćoriću

Šovšić u velikoj tajnosti postao novi igrač Dinama

Damir Šovšić
Igor Kralj/PIXSELL
30.08.2015.
u 09:05

Damir Šovšić u karijeri je nastupao za Zagreb i Lokomotivu, za te klubove skupio čak 185 nastupa, a sada će igrati i za trećeg zagrebačkog prvoligaša...

Čelnici Dinama priveli su u Maksimir još jednog igrača, novi igrač hrvatskog prvaka jučer je u velikoj tajnosti postao Damir Šovšić, piše Goal.

Dosadašnji član Lokomotive jučer je potpisao ugovor s modrima, te će u nastavku sezone zaoštriti konkurenciju na poziciji polušpice gdje Zoran Mamić već raspolaže jakim adutima - Markog Rogom, Antom Ćorićem...

"Nešto čačkamo, napravit ćemo određene kozmetičke promjene" kazao je Zoran Mamić nakon jučerašnje utakmice sa Slavenom Belupom, pa nadodao:

"Ali, svaki igrač koji stigne u Dinamo definitivno ima kvalitetu za podići razinu naše momčadi. Tako da je možda i glupo te promjene nazvati kozmetičkima."

Cijeli članak o prelasku Damira Šovšića u Dinamo pročitajte na portalu Goal.com.

>>Dinamo na Maksimiru rutinski slavio protiv Slaven Belupa

Komentara 25

Avatar Titanov sin
Titanov sin
09:47 30.08.2015.

U velikoj tajnosti, Real ili Bayern najavljuju transfer godinu dana ranije da igraču dignu cijenu, koja glupost. Da će Šovšić doći priča se već mjesecima tako da to i nije neka novost. Dobro nam došao i sretno!!!

PO
pozornik66
11:55 30.08.2015.

Hajduk doveo tajno novog igrača.....,Dinamo doveo tajno Šošića , ja mislim da ste vi novinari totalne neznalice i da nemate pojma šta se dešava i mislim da ste na toj poziciji po političkoj zasluzi

DU
Deleted user
10:21 30.08.2015.

los naslov... pravi novinari bi napisali novo dinamovo pojacanje... u tajnosti? u jednakoj tajnosti je i kova presao u real iz madrida... pa nije naslov real u tajnosti doveo kovu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije