Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Talijani bez predstavnika u Europi, Sparta ponizila Lazio u Rimu

Lazio - Sparta
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.03.2016.
u 21:06

Valencia je slavila protiv Athletica 2:1, ali ispala jer su Baski imali 1:0 iz prve utakmice.

Poznata su prva tri četvrtfinalista Europske liga, to su Sparta, Villarreal i Athletic Bilbao, piše Goal.com.

Najuvjerljiviji su bili Česi koji su s 3:0 slavili u Rimu protiv Lazija. Posao je Sparta riješila u prvih 45 minuta. Nakon 12 minuta imali su 2:0 golovima Dočkala i Krejčija, a konačni udarac domaćinu zadao je Juliš golom u 44. minuti za veselje 1300 gostujućih navijača u Rimu. Senad Lulić za nebesekoplave igrao je cijelu utakmicu.

Inače, porazom Lazija Talijani su ostali bez predstavnika u Europi uoči četvrtfinala u Ligi prvaka i Europskoj ligi.

Valencia je slavila protiv Athletica 2:1, ali ispala jer su Baski imali 1:0 iz prve utakmice. Šišmiši su golovima Mine iz 13. i Aderlana iz 37. minute imali 2:0 koji su ih vodili dalje, međutim Athletic je u četvrtfinale odveo Aduriz u 76. minuti.

Villarreal je odigrao 0:0 kod Bayer Leverkusena i tako potvrdio 2:0 iz prve utakmice. Tin Jedvaj zbog crvenog kartona nije konkurirao za apotekare.

Statistike utakmica Europske lige pogledajte na portalu Goal.com.

>>Slaven Bilić i Claudio Ranieri najbogatiju su ligu okrenuli naopačke

Komentara 1

SV
svitilnik
21:42 17.03.2016.

Češka 1. liga ima 16 klubova s malo stranaca, znaju to oni koji se bave športom. Ne igraju u nikakvim regionalnim ligama. Klubovi nemaju velike novce. Imaju nekoliko klubova u europskim natjecanjima. Savez je u podršci sa infrastrukturom. Nema osobnih interesa jer takovi odmah letu van iz saveza. Nemaju velike stadione. Dobra državna reprezentacija. A što mi činimo? Glumimo face i veličine a rezultata nigdje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije