Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Statistika

Sammir precizniji od Kroosa, ali davi se u driblanju

Sammir
Reuters/PIXSELL
18.01.2015.
u 14:33

Igrao je jednako koliko i Realov motor Toni Kroos, Sammir je imao dvostruko manje dodavanja (kao i njegova momčad u odnosu na Real), ali bio je precizniji!

Real je na kraju visoko pobijedio Getafe s 3:0, a Sammir je igrao 83 minute. Imao je nekoliko dobrih poteza, upropastio je jednu kontru, iznudio Kroosov žuti karton, a u drugom se poluvremenu ugasio. 

Uz pomoć Opte, Goal vam donosi točnu statistiku hrvatskog reprezentativca (povremenog ili bivšeg, teško je reći) u srazu sa svjetskim prvakom. 

Igrao je jednako koliko i Realov motor Toni Kroos, Sammir je imao dvostruko manje dodavanja (kao i njegova momčad u odnosu na Real), ali bio je precizniji! Lošije je podnosio duele, za razliku od Nijemca puno je više činio prekršaje nego što su ih suparnici činili na njemu, ali za razliku od Kroosa nije kreirao ni jednu šansu. 

Cijelu Sammirovu statistiku pogledajte OVDJE!

>>Sammir precizniji od Kroosa, ali davi se u driblanju

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
14:51 18.01.2015.

Kome dodati loptu kad nikog nema da nešto odigra? Odigrao je odlično i to protiv Reala . Siguran na lopti i jedini koji se ravnoprvano nosio sa igračima Reala .

MA
majstor1
17:10 18.01.2015.

ja bi predlozio novinaru da ako misli pisat clanak o utakmici da je i pogleda a ne da samo prepisuje jer da je gledao znao bi za Samirovu loptu ne pocetku di je dosudeno nepostojece zalede a imao je i jos par dobrih poteza sve u svemu jedan od boljih u Getafe-u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije