Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Mourinho sve iznenadio: Nećete vjerovati tko mu je omiljeni igrač

Chelsea's coach Jose Mourinho gestures after their Champions League Group G soccer match against Sporting Lisbon at the Estadio Jose Alvade in Lisbon, September 30, 2014.        REUTERS/Hugo Correia (PORTUGAL  - Tags: SPORT SOCCER)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
11.02.2015.
u 14:00

Pazzini mi je donio naslov koji sam osvojio s Interom – kaže Portugalac.

Slavni trener Jose Mourinho svako malo iznenadi nekom izjavom, sukobom ili zgodom tijekom utakmice. Ovog puta iznenadio je izborom svog omiljenog igrača. Nije odabrao ni Drogbu, ni Terryja, ni Milita već – Giampaola Pazzinija!

– On je bio i ostao moj omiljeni igrač. Donio mi je naslov koji sam osvojio s Interom. Taj naslov mi je najdraži od svih u nacionalnim prvenstvima i jedini koji sam osvojio posljednjeg dana sezone – rekao je Mourinho dodavši:

Foto: NordPhoto/PIXSELL

"Ostala su tada tri kola do kraja i nismo ovisili sami o sebi. Roma bi s tri pobjede postala prvak. Ipak, Pazzini je, nakon što je Roma na poluvremenu vodila sa 1:0 protiv Sampdorije, s dva pogotka preokrenuo rezultat. Inter je u tom kolu savladao Lazio u Rimu i tada smo se vratili na čelo ljestvice. Zahvaljujući pobjedama u posljednja dva kola, tu smo i ostali i podigli pehar – rekao je Mourinho.

Zanimljivo, Pazzini je sljedeće sezone stigao u Inter, no nije opravdao očekivanja.

>>Bivši reprezentativac Srbije: Potukao sam se s Mourinhom!

>>Mourinho opet pokazao koliko je velik: Evo kako je stao u obranu Gerrarda!

Komentara 2

Avatar ne_znam_ja_nista
ne_znam_ja_nista
15:40 11.02.2015.

pogodili ste naslov, ne vjerujemo...

DA
damirtankovic
21:57 11.02.2015.

Njegove izjave mogu ruku pod ruku sa Ćirinima, hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije