Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mateja Kežman

Bivši reprezentativac Srbije: Potukao sam se s Mourinhom!

Jose Mourinho
Reuters/PIXSELL
06.02.2015.
u 16:48

- Nije me poslije kažnjavao zbog toga. Štoviše, volio je igrače s karakterom, a posebno s Balkana

Bivši reprezentativac Srbija Mateja Kežman u svojoj autobiografiji otkrio je puno zanimljivih detalja, a ističe se njegov odnos s Joseom Mourinhom. Kežman je igrao u Chelseaju u sezoni 2004./05. kada je klub vodio Portugalac. Nije imao veliku minutažu pa je ušao u konflikt s trenerom.

- Bio sam nervozan, jer me Mourinho nije ubacio u igru. Potukli smo se u svlačionici, a poslije smo se sastali kod Abramoviča u uredu. Ispričao sam se, a uradio je to i Mourinho. Nakon toga nismo imali problema, dobivao sam šansu  kao i prije toga događaja, napisao je Kežman i dodao:

- Nije me poslije kažnjavao zbog toga. Štoviše, volio je igrače s karakterom, a posebno s Balkana. Ja znam da sam ja jako teška osoba, a cijelu svoju karijeru sam napravio na karakteru, na toj drskosti i bezobrazluku. To je dobro u nogometu, ali je jako loše u životu.

>>Jose Mourinho se u 18 mjeseci riješio cijele jedne nogometne momčadi

Komentara 2

KO
Komacero
18:32 06.02.2015.

Hrvat ko Mance koji se prodaje pod bunjevcom

Avatar nula
nula
21:02 06.02.2015.

Kezman , veliki prgavac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije