Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRIĆ NA KLUPI

Ronaldo zabio četiri komada Elcheu, Pašalić skrivio jedanaesterac

Real Elche
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/6
23.09.2014.
u 22:00

Trener Reala Carlo Ancelotti odučio je večeras ostaviti Luku Modrića na klupi, dok je priliku od prve minute dobio Asier Illarramendi.

Real Madrid u prvoj utakmici petog kola španjolskog prvenstva je na Santiago Bernabeu svladao Elche s 5:1. Igrač utakmice bio je Cristiano Ronaldo koji je zabio tri gola od čega dva s 11 metara.

Trener Reala Carlo Ancelotti odučio je večeras ostaviti Luku Modrića na klupi, dok je priliku od prve minute dobio Asier Illarramendi. Na vratima je umjesto Ikera Casillasa bio Keylor Navas, a u prvoj momčadi nije bilo ni Benzeme. No, njegovu ulogu nije preuzeo Javier Hernandez nego je "lažnu devetku" igrao Isco.

Utakmica je loše počela za Real. Ronaldo je u 15. minuti napravio sumnjiv jedanaesterac kojega je u pogodak pretvorio Albacar. Odluka suca Closa Gomeza kao da je razljutila Ronalda koji je nakon toga napunio mrežu Elchea. Prvo je u 20. minuti Bale izjednačio glavom, a onda je na scenu stupio portugalski stroj za golove.

U 27. minuti je zabio iz jedanaesterca da bi pet minuta kasnije glavom pogodio za 3:1. Mario Pašalić je u 67. minuti ušao u igru i u 80. minuti skrivio jedanaesterac na Ronaldu. Portugalac je to hladnokrvno pretvorio u 4:1. Konačni rezultat Ronaldo je postavio u sudačkoj nadoknadi nakon što je nakon lijepog dodavanja Balea mirno matirao Herreru.

Ronaldu je to bio već deveti gol u prvih pet kola prvenstva. Očito je odlučio napasti rekord iz 2011. kada ih je zabio 40...

Real Madrid (4-3-3): Keylor Navas; Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Kroos, Illarramendi, Rodriguez; Bale, Isco, Cristiano Ronaldo

Elche (4-2-3-1): Manu Herrera; Domingo Cisma, Pelegrin, Lomban, Edu Albacar; Mosquera, Adrian; Victor Rodriguez,  Rodrigues, Coro; Jonathas

>> Ancelotti: Modrić i Bale moraju se popraviti

Komentara 8

SA
SI aka SI
09:08 24.09.2014.

Modrić je došao u Real na mala vrata. Budimo realni, osim naših medija, sumnjam da je nekome bila bomba prelazak igrača Tottenhama za 30 milijuna eura. Ubrzo nakon toga, proglašen je za najgore pojačanje u španjolskoj ligi. Sve nakon toga je povijest: Ozil (koji mu je bio smatran najvećim konkurentom) otišao, Alonso otišao, Di Maria otišao, Khedira na klupi, veliki španjolski talenti Illarramendi i Isco na klupi, Modrić standardan u prvih 11 u sezoni kada Real ispunjava svoju najveću ambiciju i osvaja Decimu. Istim tempom nastavlja i ove sezone i uz pojačanja Kroosa i Jamesa ostaje u prvih 11 i proglašen je od strane njegovog trenera (creme de la creme u tom poslu) krucijalnim veznim igračem. Ukusi su različiti i uvijek će biti onih koji će sve ove činjenice omalovažiti, ali rekao bih da je riječ o nogometnim neznalicama

ST
Startrack
01:15 24.09.2014.

Ja neznam sta ovaj "muh" ima protiv Modrica uporno?

DU
Deleted user
07:04 24.09.2014.

Muh, i svijet je puno pametnije mjesto bez tvojih komentara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije