Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upozorenje trenera

Ancelotti: Modrić i Bale moraju se popraviti

Bale, Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
19.09.2014.
u 18:48

Trenera Real Madrida ne smetaju ni zvižduci navijača na domaćem stadionu, ni prednost Barcelone na tablici

Carlo Ancelotti, trener Real Madrida, kazao je na konferenciji za medije, uoči utakmice s Deportivom, da neki igrači igraju dobro, ali da se neki, kao Luka Modrić i Gareth Bale moraju popraviti, prenosi Goal.

"Benzema je u dobroj formi. Osim njega dobro igraju Cristiano Ronaldo i Toni Kroos, a drugi se još moraju popraviti, kao na primjer Gareth Bale i Luka Modrić.

Talijanskog stručnjaka ne brine kada je netko od njegovih zvijezda umoran.

"Ne brinem se ako su James Rodriguez ili Toni Kroos umorni. Imamo Isca, Illaru, a vratit će se i Khedira. Dobro smo pokriveni u sredini terena."

Ancelottija ne smetaju ni zvižduci navijača na domaćem stadionu, ni prednost Barcelone na tablici (Real ima tri, a Barcelona devet bodova nakon tri kola).

"Ne shvaćam nedostatak povjerenja u ovu momčad. Prije četiri mjeseca osvojili smo Ligu prvaka i možemo je opet osvojiti. Madrid će se boriti za sve trofeje do kraja. Mi ne razmišljamo o Barceloni i Atletico Madridu, moramo poboljšati našu taktičku i tjelesnu razinu. Ne smetaju me zvižduci navijača na stadionu. Da se mene pita, sve bi utakmice igrali na Santiago Bernabeu."

Bivši šef Milana govorio je i o svojoj politici rotacije igrača u sezoni.

"Najvažnija stvar koju trener može učiniti jest motivirati momčad za to. Najbolje je rotirati se."

Upitan je i za odnos bivšeg trenera Reala Josea Mourinha i njegovu izjavu da nije u kontaktu s Ronaldom otkako je u ljeto 2013. godine napustio Madrid.

"Mourinho je sjajan trener koji može trenirati svaku momčad. Ne znam kakav je njegov odnos s Ronaldom i ne zanima me."

>>Modrić osmi najskuplji igrač svijeta i najskuplji centralni veznjak!

Komentara 8

DU
Deleted user
23:40 19.09.2014.

Izbaci Benzemu i pitaj zasto su kupili Jamesa ?

JU
juroqueteamo2
01:06 20.09.2014.

Ovo nije tocno sto pisete. Anceloti je rekao da Modric jos nije u punoj trkackoj formi i to popravlja iz utakmice u utakmicu. Uostalom, Modric je bio najbolje ocjenjen igrac Realaa na zadnjoj utakmici protiv Basela. Kroos je vise trcao ali su njegova dodavanja u sredini terena koja ne stvaraju sanse za gol. Modriceva dodavanja to cine.

A4
alfa 4c
20:39 19.09.2014.

Karlo,taj se nemre popraviti...On zna kako zna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije