Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mandžo potpisao

'Uvijek sam volio Juventus jer smo u Marsoniji nosili crno-bijele dresove'

Mandžukić
Foto: FC Juventus
22.06.2015.
u 18:49

- Čak smo i nosili originalne Juventusove dresove, samo s grbom Marsonije na njima - rekao je Mandžukić.

Mario Mandžukić i službeno je igrač Juventusa! Hrvatski napadač jutros je uspješno odradio liječnički pregled, a popodne potpisao ugovor s prvakom Italije.

 Mandžo je potpisao četverogodišnji ugovor, a stara dama je, iako to nije običaj, objavila visinu transfera.

Atletico Madrid tako će za ovaj posao dobiti 19 milijuna eura u tri rate. Sedam milijuna bit će isplaćeno do 1. kolovoza 2015., zatim šest milijuna do kolovoza 2016. te šest milijuna do kolovoza 2017. Osim toga, transfer, ovisno o bonusima, može narasti na još dva milijuna.

Mandžo je prvi intervju dao za klupsku stranicu i pri tom nije zaboravio klub u kojem je krenula njegova velika karijera.

- Počeo sam karijeru u Marsoniji i dresovi su bili crno-bijeli kao i Juventusovi. Čak smo i nosili originalne Juventusove dresove, samo s grbom Marsonije na njima. Jako sam sretan što sam ponovo u crno-bijeloj kombinaciji i velikom klubu kao što je Juventus - rekao je Mandžukić.

 U Juventusu će ga voditi Massimiliano Allegri.

 - Nadam se da me trener dobro poznaje i da će izvući maksimum iz mene. Ja sam spreman raditi sve što je potrebno za momčad i dati sve najbolje od sebe. Vjerujem da ćemo se dobro razumjeti.

Mandžo dobro poznaje nove suigrače.

- Uvijek je teško igrati protiv Juventusa jer ima dobre igrače. Dosta puta sam igrao protiv Juventusa i Italije tako da ih dobro poznajem. Jako teška i kvalitetna ekipa i zato mi je drago da sam među njima - rekao je Mandžukić i dodao:

- Pokušat ću se što prije uklopiti. Dobro poznajem igrače i igrao sam dosta puta s njima tako da mi to neće biti problem. Na terenu ću se boriti do zadnje kapi znoja. Nadam se da će biti što više golova, ali uspjeh Juventusa je na prvom mjestu.

Na kraju je zaključio:

- Već od malih nogu mi je Juventus bio simpatičan baš zbog dresova. To je veliki klub koji ima jako puno navijača. Veselim se novom izazovu i spreman sam.

>> Mandžukić prošao liječnički pregled: Slijedi potpisivanje ugovora i predstavljanje

Komentara 18

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
19:36 22.06.2015.

Sretno Mandžo!

VO
vodotoranjonline22
19:55 22.06.2015.

Pravi klub, za pravog igraca, kao sto je Mandzo ! Juventus zeli vise, i dobro je izabrao, Mandzo je garancija za golove plus velik radnik i trkac za cijeli teren, plus ima borbenost. Ako bude igrao i dalje kao dosad i jos zabijao, Juventus i navijaci dici ce ga u nebesa. Igracu treba jak klub, a Juve to jest. Trenutno mu je Europa cilj i to ce ostvariti, jer Spada u sam vrh Europe. Forza Juve i Mario !

VO
vodotoranjonline22
19:48 22.06.2015.

Kakve veze ima partizan sa normalnim svijetom i dresovima ?! Komunizam je izokrenuti svijet i nema veze sa stvarnim svijetom. Drugo, Mandzo, sve najbolje, i nastavi tako, Italia te spremno ceka, kao i navijaci Juventusa, u sto se smo mgli uvjeriti. A ako budes borben i dalje, Juventus i Italia ti to nece zaboraviti. Forza Juve !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije