Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK REALA

I Modrić je ostao impresioniran: To je bilo spektakularno!

Casemiro - Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
16.02.2017.
u 10:05

- Bili smo bolji u prvom poluvremenu iako smo u nastavku zabili dva gola. Ovo je lijepa prednost iako je mogla biti i veća. Moramo se koncentrirati na uzvrat i odigrati kako smo danas - rekao je Modrić

Luka Modrić sinoć je odigrao još jednu zapaženu utakmicu u veznom redu Reala. Kraljevski klub svladao je Napoli s 3:1 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a hrvatski veznjak je odigrao čitavu utakmicu.

- Bili smo bolji u prvom poluvremenu iako smo u nastavku zabili dva gola. Ovo je lijepa prednost iako je mogla biti i veća. Moramo se koncentrirati na uzvrat i odigrati kako smo danas - rekao je Modrić španjolskim novinarima nakon utakmice.

Sjajan gol za 3:1 zabio je Casemiro.

- To je bilo spektakularno, čestitam mu - kaže Modrić.

Kapetan Hrvatske zahvalio je i navijačima Reala na podršci.

- Bili su nevjerojatni. Bodrili su nas čak i kad smo gubili 1:0 - rekao je Modrić.

>> Kopirao je Modrića: Pogledajte asistenciju igrača Reala koja podsjeća na Lukinu majstoriju

Komentara 3

FI
Fisherman
10:46 16.02.2017.

Meni je gol Napolia bio najljepsi na utakmici....tako jednostavno i precizno.Prava umjetnost.

VK
vječni krojf
14:38 16.02.2017.

Morao bi se Luka malo ogledati na takve igrace ako zeli jos napredovati.On se skriva u veznom redu Reala.Cim dobi loptu odmah dodaje drugome.To zaista dobro radi,ali bi morao cesce pucati na gol,a ne da premisljava i protivnici ga kada se nekako odluci na udarac lako blokiraju.Jucer mu je suigrac pokazao kako se to radi kada se vec mislilo da je akcija propala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije