Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz HSV-a

Halilović zvao ljude iz bivšeg kluba Barcelone, evo što je zamolio sportskog direktora!

Alen Halilović
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/6
28.12.2016.
u 21:13

Španjolski Mundo Deportivo piše kako je hrvatski nogometaš čak učinio nesvakidašnjui potez i zvao sportskog direktora svog bivšeg kluba Barcelone.

Alen Halilović u potrazi je za novim klubom. Prošlog ljeta stigao je u HSV, ali nije se nametnuo, prilično je nezadovoljan i želi otići već u zimskom prijelaznom roku.

Španjolski Mundo Deportivo piše kako je hrvatski nogometaš čak učinio nesvakidašnji potez i zvao sportskog direktora svog bivšeg kluba Barcelone.

"Halilović je kontaktirao Barcelonu i zamolio za pomoć. Mladi nogometaš priznao je pogrešku i čak nazvao Roberta Fernandeza i zamolio ga da mu pomogne napraviti transfer ove zime", piše Mundo Deportivo.

Barcelona je prošlog ljeta željela Halilovića zadržati i poslati na još jednu posudbu, ali u španjolsku ligu, kako bi ga pripremila za to da jednoga dana eventualno bude spreman uskočiti u prvu postavu katalonskog kluba. Međutim, hrvatski nogometaš želio je otići u njemački HSV, što se na kraju i ostvarilo. No, samo pola godine kasnije svjestan je velike pogreške jer je odigrao svega 138 minuta, a ni stil života u Njemačkoj mu se ne sviđa.

Zbog toga će već sada promijeniti sredinu, a spominje se da su zainteresirani Betis, Espanyol i Sportin Gijon u kojem je već odradio jednu sezonu na posudbi

Komentara 14

MA
Majur
21:32 28.12.2016.

Čuj njega,stil života u Njemačkoj mu se ne sviđa....pa da,zato se ne zalaže na treningu pa ga nema niti među pričuvama....mali,nogomet je kolektivni sport,tvoja friza i tvoje driblanje nikoga ne zanima osim samog tebe....imaš od dragog Boga talent,a to nije dovoljno...kad to shvatiš uspjet ćeš,ako ne....igrat ćeš za ekipe koje se protiv ispadanja bore i pričat unucima kako su svi krivi bili,samo ne ti....

Avatar Idler 3
Idler 3
21:52 28.12.2016.

Morti bi netko dečku mogel konačno odat tajnu....u nogometu treba i trčat ?!

KD
kdog
21:26 28.12.2016.

balavac razmazeni tako mu i trena ljencina trut

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije