Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB U NYONU

Hajduk na Norvežane, Lokosi na Slovake, a Rijeka se 'tuče po glavi'

Hajduk
Ivo Cagalj/PIXSELL
17.07.2015.
u 13:36

Lokomotiva ima najveće šanse i u trećem pretkolu mogu na Spartak iz Trnave, a Hajduk bi mogao na Stromsgodset

U Nyonu je održan ždrijeb trećeg pretkola Europske lige u kojoj su teorijski još tri hrvatska kluba, ali realno šanse za prolaz imaju samo Hajduk i Lokomotiva.

Najviše šansi za prolaz nakon prvih utakmica ima Lokomotiva jer pobijedili su PAOK 2:1 i ako prođu će igrati protiv pobjednika Spartaka iz Trnave i Linfielda. Slovačka momčad pobijedila je Sjeverne Irce 2:1, ali je Linfield u dalje u igri zbog gola u gostima. Baš kao i PAOK.

Hajduk se nada prolasku protiv slovenskog Kopera nakon 2:3 poraza u gostima, a ako do prolaza i dođe, u sljedećoj fazi igrat će protiv pobjednika Mlade Boleslav i Stromsgodseta. Norvežani su u gostima pobjedili Čehe 2:1.

Ako pak napravi Rijeka čudo i nadoknadi domaćih 0:3 protiv Aberdeena, igrala bi najvjerojatnije protiv kazahstanskog Kairata jer je sa 3:0 kod kuće svladao armenski Alashkert.

>> Dinamo izvukao najtežeg mogućeg protivnika u trećem pretkolu!

Komentara 6

ED
europski dinamo
13:53 17.07.2015.

Mislim da su rijecani izvukli najlakseg protivnika.

DE
derin
14:17 17.07.2015.

Lokomotivi treba čudo da preživi pakao soluna, hajduk treba pružiti puno bolju partiju, s puno većom koncentracijom u obrani, a Rijeka nek igra za čast pa ako se čudo izrodi super!

Avatar proximus anonymous_
proximus anonymous_
14:27 17.07.2015.

Rijeka je ispala,Lokosi imaju malo izgleda,Hajduk i Dinamo idu dalje,to je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije