Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolan poraz

Šok na Maksimiru! Dinamo izgubio 0:2 od Aalborga i ispao iz LP-a!

Dinamo - Aalborg
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
06.08.2014.
u 22:55

- Svjesni smo da još ništa nije gotovo. Danci su pokazali da su ozbiljna, uigrana momčad i da ih ne smijemo olako shvatiti niti jedne sekunde

Dinamo je večeras na Maksimiru doživio pravi debakl! U uzvratnoj utakmici 3. pretkola kvalifikacija za ulazak u Ligu prvaka izgubio je kod kuće 0:2 od Aalborga i ispao.

Imala je modra momčad idealne uvjete, sve predispozicije za prolaz, ali nije se postavila dovoljno frajerski i autoritativno na terenu. Uoči utakmice imao je hrvatski prvak prednost od 1:0 iz Danske, vrijeme za igru bilo je ugodno, a na stadionu sedam-osam tisuća ljudi, što i nije toliko loše s obzirom na to da je vrijeme godišnjih odmora, da su ulaznice bile relativno skupe, a da Dinamo ionako nema prevelik posjet u posljednjih nekoliko godina. Uz to, atmosfera na stadionu bila je pozitivna, nije bilo ružnih povika i trebala je to biti jedna vesela večer.

Kobni Jacobsen

No, sve to nije bilo dovoljno da Dinamo, koji je bio veliki favorit, prođe do doigravanja. Istina, bio je i večeras bolji od Aalborga, barem po broju prilika, ali gosti su mirnom, strpljivom i organiziranom igrom slomili zagrebačku momčad. Dvaput je koban za nas bio Jacobsen, prvo u 36. minuti, a onda je u 86. stavio točku na i.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Mamićeva skupocjena legija stranaca tako je u utakmici sezone kiksala, a pokazalo se da ovi igrači nisu dorasli ozbiljnim europskim utakmicama. I dok smo prema naprijed još i stvarali prilike, iako ih nismo realizirali, obrana se još jednom pokazala najslabijom karikom. Danci nisu često bili na našoj polovici, ali su zato svaki put bili opasni. A dvaput su i poentirali!

Dinamo bi bio nositelj

A da stvar bude gora, da je Dinamo prošao dalje, u doigravanju bi bio nositelj jer su ispali Celtic i Sparta...

U svakom slučaju, ovo je šok od kojeg će se Dinamo teško oporaviti, a Mamić će se zasigurno pitati u što je to uložio toliki novac. Nadajmo se da će rane zacijeliti do sljedećih europskih ispita, a to je vrlo skoro jer Dinamo ide u 4. pretkolo Europske lige.

>>Mamić: Sve ćemo analizirati, ali moramo živjeti dalje

Komentara 179

DU
Deleted user
22:01 06.08.2014.

dinamo je slab, vidjelo se to protiv lokomotive. Vodstvo kluba je orijentirano samo na prodaju igrača

Avatar x-y
x-y
22:40 06.08.2014.

hoceli Braco dobiti nogu??? da je kojim slucajem netko drugi na klupi vjerovatno bi vec u poluvremenu vrisnuo!!!

Avatar Robert28
Robert28
22:47 06.08.2014.

Ajde Mamiću van iz kluba, tvoj sam simpatizer, ali ovo više nema smisla, igrači su pod konstantnim pritiskom, atmosfera je loša oko kluba već 5,6 godina i tako više ne može, vrijeme je za novu politiku u Dinamu. Možda Dinamo bude i lošiji od ovog današnjeg, ali barem neće biti toliko negativnosti oko kluba niti će predsjednik Dinama uvijek biti u prvom planu, povuci se i prepusti klub navijačima, Bobanu, Biščanu, Šimiću i ostaloj ekipi koja ima volje da vodi Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije