Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE

Iniesta dobio ovacije Santiago Bernabeua: 'Jedinstven je igrač'

Andres Iniesta
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.11.2015.
u 22:09

'On je oličenje humanosti, ne samo za navijače Barcelone i za klub. Mogu razumjeti pljesak namijenjen njemu. Jedinstven je igrač, čaroban, s očima na leđima.'

Barcelona je s visokih 4:0 porazila Real Madrid na Santiago Bernabeu. Malo je tko uoči utakmice mogao predvidjeti takvu superiornost Barcelone, no nimalo nije začuđen Luis Enrique koji tvrdi da ima najbolju moguću momčad u ovom trenutku.

- Ova je momčad osvojila trostruku krunu i jedna je od najboljih koje čovjek može imati. Nikad nisam smatrao da se Real predao, ali danas smo jednostavno bili superiorni. Više je to zasluga Barce nego krivica Reala. Jednostavno smo iskoristili pogreške koje su oni pravili. Nismo osvojili prvenstvo. Tek smo osigurali tri mjeseca, dugo je razdoblje pred nama - rekao je nakon utakmice Luis Enrique, a potom je prokomentirao Andresa Iniestu koji je bio najbolji pojedinac susreta:

- On je oličenje humanosti, ne samo za navijače Barcelone i za klub. Mogu razumjeti pljesak namijenjen njemu. Jedinstven je igrač, čaroban, s očima na leđima.

Sergio Busquets je bio kratak u komentaru sjajnog susreta.

- Nadamo se da možemo zadržati ovu prednost. U prošlim je godinama je bilo teško pobijediti ovdje, ali sada je svaki navijač Barcelone s optimizmom stigao na Bernabeu.

>> Više o Real Madrid - Barcelona čitajte na Goal.com

>> Veličanstvena Barcelona ponizila Real usred Madrida!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije