Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

The Voice uživo za Večernjakove čitatelje

The Voice
Foto: Promo foto National Geographic
1/3
31.03.2015.
u 10:10

Budite dio publike u studiju u kojem se snima popularni show

Sretni pobjednici su:
Suzana Figl, Zagreb;
Radovan Miško, Zagreb.
Čestitamo!

U novom izdanju velikog glazbenog showa „ The Voice – Najljepši glas Hrvatske"  očekuju nas nastupi kandidata koji su svojim izvedbama zaslužili prolaz u sljedeći krug natjecanja u kojem ih čekaju novi izazovi. U „vatrenom“ timu Ivana Dečaka ostali su Marin Jurić Čivro i  Iva Gorta. Iva Ajduković i Jure Brkljača preostala su dva kandidata u timu Tonyja Cetinskog. Energična Indira Levak i peti mentor – publika,  za ostanak u njenom timu odabrali su Matea Resmana i Anu Opačak, a Jacquesov tim je jedini u kojem su prolaz izborila dva muška natjecatelja - Pjerino Ružević i Dino Petrić.

Svi ovi talentirani mladi ljudi i u sljedećem krugu natjecanja dat će sve od sebe kako bi iznimnim vokalnim sposobnostima oduševili svoje mentore, ali i publiku u studiju te pred malim ekranima.

Večernji list svojim čitateljima omogućuje da budu dio publike te uživo prate „ The Voice – Najljepši glas Hrvatske."

Pratite nastupe omiljenih kandidata uživo!

Što sve trebate napraviti? Prosurfajte po portalu Večernjeg lista i pronađite članke vezane uz The Voice, kopirajte tri linka i odgovorite tko je vaš favorit i zašto. Dva najkraetivnija odgovora koja su ujedno i dodala 3 linka članaka ovog showa dobit će po dvije ulaznice za idući show koji će se održati 04. travnja 2015.

Fill out my online form.

Želite prijaviti greške?