Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za vrhunski doživljaj

Osvojite KitchenAid aparat za kavu

KitchenAid aparat za kavu
Foto: Promo foto National Geographic
1/2
25.05.2015.
u 16:28

Volite piti kavu, a još niste našli svoj idealan aparat za kavu, ovo je prava prilika za vas

Sretna dobitnica je Jasna Livada iz Slavonskog Broda. Čestitamo!

Budite svoj vlastiti barista sa KitchenAid aparatom za kavu. Ovaj moderan aparat za kavu omogućuje vam da odaberete svoju omiljenu kavu za pick-up kako bi vam dan započeo idealno! Igrajte ovu nagradnu igru ili posjetite trgovinu Bella Forma kako bi u svojoj kuhinji imali ovog ljepotana.

KitchenAid je idealan aparat za kavu za nekoga tko je uvijek u pokretu i treba ponjeti kavu sa sobom. Šalica ima sve preduvjete za idealan transport vrućeg napitka.

Ovaj aparat ne samo da je praktičan već će se uklopiti svojim dizajnom u vašu kuhinju. A da bi vizualni dojam bio što bolji, u Bella Formi možete pronaći i druge proizvode iz iste linije.

Osvojite KitchenAid aparat za kavu!

Bella Forma i Večernji list nagradit će jednog čitatelja KitchenAid aparatom za kavu. Čitajte portal Večernjeg lista i pronađite gdje se na kraju članka nalazi slika ovog KitchenAid aparata za kavu. Sve što trebate napraviti je pronaći pet članaka u kojima se nalazi slika KitchenAid aparata za kavu i odgovoriti na pitanje s kime najviše volite popiti kavu i zašto. Najkreativniji odgovor će osvojiti nagradu. Nagradni natječaj traje do 7. lipnja. Pobjednike objavljujemo 9. lipnja.

Prijave su završile.

Želite prijaviti greške?