Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugodno i korisno

Ljetni trening u vodi za cijelo tijelo

LJeto, bazen, kupanje, plivanje
Foto: Thinkstock
27.07.2016.
u 14:15

Ovaj trening efikasniji je i ugodniji od odlaska u teretanu jer, dok vježbate, nećete osjetiti znojem natopljenu majicu na svojim leđima

Prije nego što posegnete za finim koktelom na plaži ili u bazenu, odradite svoj trening!

Najbolja je stvar što za njega nećete morati izaći iz vode. Uz ove vježbe ojačat ćete mišiće cijelog tijela, a bit će vam ugodno jer ćete biti u vodi.

Ovaj trening efikasniji je i ugodniji od odlaska u teretanu jer, dok vježbate, nećete osjetiti znojem natopljenu majicu na svojim leđima. Voda sama po sebi djeluje umirujuće na živce te oslobađa od stresa. Ovakva vrsta treninga aktivirat će sve mišićne skupine bez stvaranja pritiska na zglobove. Uskočite u more ili bazen i učvrstite ruke, trbuh, noge i stražnjicu, jer uz pet vježbi ubrzat ćete broj otkucaja srca i tonirati svoje tijelo.

Pogledajte video na portalu Fashion.hr i uživajte u ljetnom treningu.

>>Marijana Batinić otkrila svoju fitness rutinu. Evo kako održava svoju liniju...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije