Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ovo je bila avantura'

'Veliki' Jean-Paul Goude u kampanji KENZO x H&M za kolekciju koja stiže u listopadu

Jean-Paul Goude
Foto: PR FOTO
1/2
13.09.2016.
u 11:11

Jean-Paul Goude je odgovoran za neke od najutjecajnijih modnih i glazbenih spotova u posljednjih pet desetljeća. Za KENZO x H&M, radio je u svom jedinstvenom stilu i stvorio kampanju

Jean-Paul Goudeom, poznati je fotograf koji se našao u ulozi tvorca kampanje koja je rezultat suradnje dva poznata brenda, KENZO x H&M.

U kampanji će se pojaviti Iman, Rosario Dawson, Chance The Rapper, Ryuichi Sakamoto, Chloe Sevigny, Suboi i Xiuhtezcatl Martinez.

Kampanja će po prvi puta biti predstavljena 17-og listopada, prije nego što kolekcija stigne u više od 250 odabranih H&M trgovina diljem svijeta te online, 3. studenoga.

Jean-Paul Goude je odgovoran za neke od najutjecajnijih modnih i glazbenih spotova u posljednjih pet desetljeća. Za KENZO x H&M, radio je u svom jedinstvenom stilu i stvorio kampanju.

"Volimo raditi s našim idolima i Jean-Paul Goude je svakako jedan od njih. Njegove slike za KENZO x H&M su nevjerojatne.

U svoj objektiv je uhvatio osobnost, pozitivnost i slobodu kolekcije", kažu Carol Lim i Humberto Leon, kreativni direktori, modne kuće KENZO.

"Rad s H&M-om i Carol i Humbertom na KENZO x H&M kampanji prava je avantura. Volim stav koji su donijeli kolekciji, mladost, energiju, zabavu i stil", kaže Jean-Paul Goude.

Foto: PR FOTO

>>Anna of the North odjenula je kratku folklornu haljinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije