Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završne pripreme

Ovih 15 ljepotica u Šibeniku se priprema za veliko finale izbora za Miss Hrvatske

Finalistice izbora za MIss
Foto: Domagoj Biondić
1/15
15.06.2016.
u 12:53

Voditelji ovog festivala mladosti i ljepote su Davor Garić i još uvijek aktualna Miss Hrvatske Maja Spahija koja će na kraju večeri krunu zlatarnice Prahir i pobjedničku lentu predati svojoj nasljednici.

Finalistice izbora za Miss Hrvatske od danas će boraviti u šibenski Solaris Beach Resort i započeti sa završnim pripremama za veliko finale koje će se održati u petak, 17. lipnja na prekrasnim bazenima hotela Jure.

Na finalnoj večeri djevojke će se predstaviti u narodnim nošnjama iz krajeva iz kojih dolaze, a atraktivnu plesnu koreografiju koju je osmislila pedagoginja Marina Mihalčić izvoditi će u haljinama Učilišta Profokus i sunčanim naočalama optike Kraljević.

Publika će ljepotice vidjeti i u kreacijama dizajnerice Ivane Jurić i s nakitom Chantal dizajn i Colleraj te u raskošnim večernjim haljinama Sherry Hill, a sve to uz lijepe i udobne cipele Högl. Za frizure će se brinuti vrhunski tim Studija Marcela, a šminku će, uz pomoć glasovitih brendova Nikel i Artdeco, osmisliti vizažisti Učilišta Profokus.

Voditelji ovog festivala mladosti i ljepote su Davor Garić i još uvijek aktualna Miss Hrvatske Maja Spahija koja će na kraju večeri krunu zlatarnice Prahir i pobjedničku lentu predati svojoj nasljednici.

„Pripremamo pravi spektakl, a publiku u Solarisu i gledatelje izravnog prijenosa na portalu Dnevnik.hr očekuje doista dobra zabava uz prelijepe finalistice i brojna programska iznenađenja.“ – kaže kreativni direktor izbora za Miss Hrvatske Nikola Klobučarić.

>>Neil Krisralam dolazi na izbor za Miss Hvatske: Ne mogu dočekati da istražim ovu čudesnu zemlju!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije