Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je znati

7 modnih pogrešaka zbog kojih ćete žaliti zauvijek

ormar
Foto: Shutterstock
08.04.2014.
u 21:00

Ako ste potpuno odjeveni u krpice s istim potpisom, možete lako ostaviti dojam hodajuće reklame

Odjeća bi trebala učiniti da se u njoj osjećamo ugodno, ljepše, sofisticiranije i slobodno. Ali ponekada nam "modni izbor" zapravo može više odmoći nego pomoći. Ovo je 7 modnih smrtnih grijeha koje treba izbjegavati pod svaku cijenu.

1. Tanke potpetice i mini suknja

Vjerojatno ste se odlučili za ovu kombinaciju kako bi vizualno izdužili vaše noge. No, to je loš izbor. Taj ćete efekt bolje postići ako se uvučete u malo šire hlače s visokim strukom ili suknju uz oje ćete obući cipele na malu platformu

2. U jednom "ste dizajneru" od glave do pete

Ako ste potpuno odjeveni u krpice s istim potpisom, možete lako ostaviti dojam hodajuće reklame. Stil se ne očituje samo u tome da nečije ime nosite na sebi, već je poželjno poigrati se s raznim odjevnim komadima.

3. Uvlačite se u odjeću u koju "jedva stanete"

Svi žene koje se muče s kilogramima bi željele ući u manji kofenkcijski broj, ali raditi to na silu i na uštrb vanjskog dojma je zaista smrtni grijeh. Nitko neće primjetiti da ste u "manjem broju", ali svi će primjetiti da "kipi" sa svih strana. Poštedite se toga.

4. Kada pretjerate s "malo neurednom" odjećom

Ako želite postići ležeran sstil i pratiti modne trendove koji nalažu da odjeća mora imati "štih" da je nošena i malo istrošena (poput traperica ili traper jakne), morate znati kako to napraviti. Ako se previše opustite i u svojoj namjeri da svojoj odjeći date izgled nošenosti, to može ispasti katastrofalno. Mrljama od kave i dlakama zaista nije mjesto na vašoj odjeći.

5. Detalji koji mogu nekoga uvrijediti

Neki detalji i obilježja na odjeći vama se mogu učiniti zanimljivima, ali, primjerice, neku religiju može uvrijediti. Ma koliko vam se sviđao taj detalj, radije izbjegavajte to kombinirati u vaš modni stil.

6. Neudobna odjeća i obuća

Želite izgledati baš poput zvijezda?

Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL

Preuska odjeća može biti pravi horor. Ako ste odjenuli neku "pencil" haljinu u kojoj jedva možete disati, onda ćete zaigurno još jednom to požaliti kada se budete trebali penjati uza stube. Ako vaša odjeća i neudobna obuća "upravlja" vašim životom, onda zasigurno niej vrijedno takve patnje.

7. Pretvarate se da ste netko tko niste

Čak i ako želite neke promjene i biti poput nekog drugog, uvijek morate voditi računa o tome tko ste vi zapravo. Neke modne kombinacije neće vama stajati jednako dobro kao nekoj holivudskoj zvijezdi, a ako i hoće i li čak i bolje, možda se jednostavno u tome nećete dobro osjećati. Ako se ne osjećate potpuno svoji u onome što nosite na sebi, nemojte ustrajati u tome. Nosite ono što odražava VAS.

>>Hlače posute cvijećem apsolutno morate imati ovog proljeća

>>Pamela ili Maja: Kojoj bolje stoji proljetna haljina?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije