Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
totalno out

7 HIT komada koje nećemo nositi ove sezone

Ulična moda
Foto: Shutterstock
30.01.2017.
u 11:33

Za neke, koji nisu bili u skladu s tijelom i koji su žene pretvarali u prave "žrtve" trenda mi je baš drago! Napokon počinje era profinjenosti i ženstvenosti!

Na kraju jedne, a na početku nove modne sezone svi se pitamo isto; što će se novo nositi i što od postojećih "komada" možemo kombinirati ovog proljeća. O novitetima koji će obilježiti sezonu ćemo pisati, ali prije toga donosimo popis komada koji su totalno out!

Za neke, koji nisu bili u skladu s tijelom i koji su žene pretvarali u prave "žrtve" trenda mi je baš drago! Napokon počinje era profinjenosti i ženstvenosti!

Evo što više nije moderno...

-  Tenisice na punu petu. Ovaj ni malo ženstven par obuće zamijenile su ženstvene salonke srednje visoke potpetice.

- Choker ogrlice su out, umjesto njih nam dolaze prekrasne tanje ogrlice koje lijepo popunjavaju dekolte i optički ne proširuju vrat. Choker ogrlice su pristajale samo ženama tanjeg vrata, a nosile su ih sve. 

- Tunike/haljine koje su nekima prekrivale jedva stražnjicu. Nastale su kao bazni odjevni predmeti koji su se trebali kombinirati uz tajice, a u potpunosti su zavladale gradskim ulicama mijenjajući haljinu. Proljeće 2017-te će biti u znaku ženstvenih haljina koje će dodirivati koljena.

- Krute lokne zamijenili su opušteni valovi. 

- Zakovice i bodlje pospremite u kutije i pričekajte da ponovo budu moderne. Volite li detalje na odjeći ovog proljeća neka to budu kristali, perlice…

- Široke suknje i volani koje smo obožavali protekle sezone ovog su proljeća out. Na njihovo mjesto dolaze uske seksi suknje do koljena. 

- Razbijanje monotonije, posebno kad su boje u pitanju! Umjesto nošenja nekoliko nijansi iste boje, u novoj sezoni nosite kontraste. Upravo zato je vrijeme za shopping, zar ne?

Alma Vas savjetuje na portalu Modni almanah.

>>Kako prekriti trbuščić u 'pet do 12'? Doznajte što vam treba...

>>Kako nositi točkice? Ovo trebate znati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije