Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alma savjetuje

Kako prekriti trbuščić u 'pet do 12'? Doznajte što vam treba...

Kako modom skriti trbuh
Foto: C&A
1/6
31.10.2016.
u 11:39

Odaberete li boju koja je u skladu s vašom bojom puti, kose i očiju, nećete pogriješiti.

Sjedite dugo za računalom, malo se krećete, jedete dok radite ili ste jednostavno takve građe – vaš je problem naglašen trbuh!

Jedan veliki ili dva manja koji se nazivaju gornji i donji. Nosite li previše usko ili plitko, trbuh će se vrlo brzo "preliti" u neželjenu masu koja ne izgleda nimalo dobro.

Evo kako prekriti trbuh krojevima koji prijateljski djeluju na ovaj dio tijela! Inspiraciju za ovu temu pronašli smo u aktualnoj kolekciji C&A u kojoj se svi modeli mogu pronaći u velikom rasponu veličina.

Haljine su must have svake sezone, pa tako i ove. Ako imate naglašen trbuh, trebate nositi modele koji optički prekrivaju, ali i vizualno naglašavaju struk (kojega nema).

Ove su sezone izuzetno moderni "tregeršosevi" ispod kojih se nose lijepe bluze ili majice.

Foto: C&A

Zaboravite uske majice – Ravne uske majice nisu dobar izbor. Puno su bolje rješenje one asimetričnog kroja, čak i modeli s volanima koji naglašavaju liniju pupka. Isprobajte prozračne bluze napravljene od kombinacije laganog makoa i viskoze. Dok donji dio majice prekriva, gornji dio optički sužava tijelo. Rezane majice ispod prsa? Iako je to školsko pravilo, ovako krojene majice nisu uvijek najbolje rješenje. Bolji su odabir ravno krojene majice s V ili "lađa" izrezom koje ćete na kraju ukrotiti tankim remenom.

Foto: C&A

Imate li gornji i donji trbuh nosite dublje hlače. Uvijek je bolje da je trbuh u hlačama nego da on kipi preko rubova. Kad jednom isprobate "bapske" hlače dubokog struka, sigurna sam da nikad više nećete pomišljati na steznik koji biste nosile ispod hlača.

Foto: C&A

Želite li prekriti trbuh, a nosite poslovni look, neka sako bude kraći i strukiran. Isto tako pazite na odabir suknjica. One neka budu višeg struka napravljene od tkanine koja lijepo oblikuje siluetu. Za žene naglašenog trbuha i uskih bokova idealan je model suknje s blagim A efektom ili stiliziranim volanima.

Foto: C&A

Sezona je kaputa pa mnoge griješe noseći kaput koji se kopča po sredini. Efekt "drugog stanja" je neminovan. Kako bi se to spriječilo, birajte trendy predimenzionirane kapute koji prekrivaju, optički ne dodajući kilograme. Odaberete li boju koja je u skladu s vašom bojom puti, kose i očiju, nećete pogriješiti. Evo i primjera: kome pristaje ovaj plavosivi kaput? Plavušama ili brinetama svijetle boje puti, svijetloplavih očiju.

>>Haljina naglašava obline, tunika optički sužava bokove, a suknja savršeno prekriva bokove

>>Kako nositi točkice? Ovo trebate znati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije