Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI DARUJE

Zvijezda stand-upa Steve Hughes u Studiju Smijeha

Steve Huges
09.08.2012.
u 13:49

Steve Hughes, cijenjeni australski stand-up komičar u sklopu svoje prve svjetske turneje nastupiti će i u prvom (i još uvijek jedinom) zagrebačkom stand-up comedy klubu Studio Smijeha

 

Uoči otvorenja sezone zagrebački stand-up comedy klub Studio Smijeha ugostit će krajem kolovoza svjetski poznatog stand-up komičara Stevea Hughesa. Njegov nastup biti će prava poslastica za sve one koji vole istinski humor obzirom da komičarska zvijezda ovakvog kalibra još nije posjetila Hrvatsku! Stevea su već prozvali novim Georgeom Carlinom zbog njegovih provokativnih nastupa u kojima uživa secirati apsurde današnjeg društva, a o njegovoj popularnosti najbolje svjedoči podatak da bez problema napuni londonsku Apollo dvoranu.

 

Karijeru je započeo kao bubnjar u heavy metal bendu i danas ne propušta izaći na pozornicu bez metalske ikonografije. Zato je njegova publika više nego pitoreskna s pregrštom dugokosih fanova, ali i poslovnjaka koji uživaju u opuštenom i istovremeno urnebesno smiješnom humoru. Ovaj nekonvencionalni Australac nasmijava pričama o seksu, drogama, pornografiji, ali i \'intelektualnim\' temama u sferama politike i društva općenito.

 

Ovaj show je najbolja najava za otvaranje nove sezone Studija Smijeha u Vlaškoj ulici koji još uvijek drži titulu jedinog comedy kluba na Balkanu. Ulaznice u pretprodaji iznose 50 kuna te na dan predstave 70kn što je simbolična cijena za ono što će Steve ponuditi zagrebačkoj publici pa stoga ne bi trebalo propustiti porciju originalnog humora i garantirano dobrog provoda!

 Dan: 25.08.

Sat: 21h

 

Mjesto: Comedy Club Studio Smijeha, Vlaška 92, Zagreb

Rezervacije ulaznica na: ulaznice@studiosmijeha.hr ili 01 5588 980 ili 095 5103 129.

 

Vecernji.hr daruje

Ako se želite dobro nasmijati uz stendapovce, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?