Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Znamo dobitnike ulaznica za utakmicu Hrvatska - Makedonija!

Hrvatska (1)
Foto: Tino Jurić i Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
PR
Autor
PR članak
04.09.2012.
u 10:00

U prvoj kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. hrvatska nogometna reprezentacija će na domaćem terenu snage odmjeriti s Makedonijom

Još nas svega par dana dijeli od dugo očekivanih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014., a vecernji.hr ima iznenađenje za sve ljubitelje nogometa! Za vas smo pripremili 5 x 2 ulaznice za prvu utakmicu kvalifikacija u kojoj će hrvatska nogometna reprezentacija ugostiti reprezentaciju Makedonije! Ždrijeb u Rio de Janeru odlučio je da Hrvatska nogometna reprezentacija u kvalifikacijama igra u skupini A, u kojoj su, osim Makedonije, još i reprezentacije Srbije, Belgije, Škotske i Walesa.

Svoj pohod prema Brazilu hrvatski reprezentativci pod vodstvom Igora Štimca započinju već u petak, 07. rujna! Sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac u nastavku do četvrtka, 06. rujna u 10 h, i napisati nam koga biste voljeli vidjeti u reprezentaciji i zašto? 5 najoriginalnijih i najkreativnijih odgovora nagrađujemo!

Sretno svima!

Sretni dobitnici 5 x 2 ulaznice za utakmicu Hrvatska - Makedonija su:

Petra Makar, Krapina

"Kad vas netko pita tko bi u reprezentaciji trebao biti, to je zaista teško odlučiti. No, u napadu bi Mandžo bio koji bi dva,tri gola glavom zabio. Po desnoj strani Srna bi jurio i iz slobodnih udaraca protivničke mreže punio. U sredini Modrić bi sve pod kontrolom imao, a kad nešto u zadnjem redu ne bi štimalo, Plete bi i nemoguće lopte obranjivao. Zato bi tu Čarli uveo mir i red, a Olić bi brzo vukao kontru naprijed. I tako bi pobjeda za pobjedom došla, a repka bi zasigurno u Brazil pošla!"

Mate Mihajević, Zagreb

"U reprezentaciji bih volio vidjeti Sandru Perković jer nam protiv Makedonskog bunkera trebaju dalekometni hitci."

Dario Hrašćanec, Čakovec

"U reprezentaciji bih volio vidjeti našeg najboljeg komentatora, Dragu Ćosića. Zašto je tome tako? Vrlo jednostavno - nakon poraza od Švicarske moral u našoj reprezentaciji je bitno pao. Svi smo upoznati s Ćosićevom sposobnošću stvaranja euforijesvojim komentarima. Njegova bi zadaća bila da prisustvuje treninzima reprezentacije te svojim komentarima uveseljava igrače i podiže im moral. Naravno, utakmice bi i dalje komentirao na TV-u jer prijenosi utakmica bez njega nebi bili isti."

Valentina Jelavić, Sesvete

"S obzirom na to, da pitanje "koga biste voljeli vidjeti u reprezentaciji i zašto? " ne uvjetuje strogi profil potencijalnog reprezentativca, ovom imaginarnom prilikom želim u ulozi reprezentativca vidjeti igrača koji je trenutno član reprezentacije, samo na "krivoj" strani, odnosno član stručnog stožera reprezentacije, Alena Bokšića. Neokrunjeni kralj "kontre", nekadašnja prva violina Marseillea, Lazia i Juventusa, u Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji nikada nije opravdao glas nogometnog genijalaca kakav ga je pratio u cijeloj Evropi. Zabio je Boka Ukrajincima u Ukrajini u repesažu za SP u Francuskoj i tako nas odveo u jednu od najljepših priča u povjesti Hrvatske nogometne reprezentacije. Zabio je i Belgijancima za odlazak na SP u Južnoj Koreji i Japanu, ali ostaje dojam da je igrač njegovog kalibra mogao i morao puno više. S obzirom na to, da i ovaj put imamo Belgijance u skupini, ovaj put možda i najkvalitetniju nogometnu reprezentaciju Belgije u povjesti, volio bih još jednom vidjeti Alena u ulozi belgijskog egzekutora, a ako me sjećanje dobro služi, mislim da je utrpao i gol Srbima na Maksimiru, uz malo manje sretan krajnji ishod tih kvalifikacija za EP 2000. Bilo kako bilo, želim puno sreće Alene, tebi i cijeloj ekipi!"

Vedran Vuleta, Vukovar

"Mario Maloča za reprezentaciju si ti
Mario Maloča u repki ćeš igrati.
Iako sam dinamovac ja
Mislim da si dobar ti.
Vidi i Lovrenu klupu ćeš grijati
Ak se ozljede na terenu si ti.
Maksimir će tebi biti sretan
Samo nemoj biti stoper mekan.
Ne radi penale i slične gluposti
Da bi te mogli i u Brazilu vidjeti!"

Dobitnici će o načinu preuzimanja svojih ulaznica biti obaviješteni telefonskim putem.
Čestitamo!

Želite prijaviti greške?