Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2 + 1 gratis

Tri koraka za pravilnu njegu kose

dm
Foto: PR FOTO
11.07.2016.
u 09:38

Kada govorimo o njezi kose svi znamo da postoje tri temeljna koraka koja se, bez obzira na brojne inovacije i proizvode koje nam donosi kozmetička industrija, nikada neće promijeniti. Tijekom cijelog srpnja dm vam jedan korak daje gratis :)

Kako se za postizanje maksimalnog učinka preporučuje koristiti proizvode iste linije odabranog branda, dm je za vas i vašu kosu pripremio idealnu akciju. Do 31. srpnja u svom dm-u odaberite tri idealna proizvoda marke Gliss, Ultra Doux ili Pantene, a platite samo dva. Kratko se podsjetite što vam sve treba, a onda uz malu pomoć dm-a otkrijte koji je od tri branda idealan partner za vašu kosu.

  1. Odaberite pravi šampon

Njega kose započinje odabirom šampona - osnovnog proizvoda za njegu kose. Šamponiranjem uklanjamo masnoće i ostatke styling proizvoda s kose i vlasišta. Ključ dobrog pranja kose je ispiranje i to ne samo s kose, već i s vlasišta.

Foto: PR FOTO

Gliss ULTIMATE RESIST linija za njegu kose sadrži kompleks tri proteina sa snagom obnove za jačanje pojedinačnih vlakana vlasi. Rezultat? Dvadeset puta snažnija kosa puna vitalnosti i raskošnog volumena.

  1. Otkrijte idealan regenerator

Primjena regeneratora vašoj će kosi pomoći da zadrži zdravu razinu vlage i posebno je važan upravo ljeti kada je kosa izložena sunčevom zračenju i soli. Zašto je vlaga toliko bitna? Ona doprinosi fleksibilnosti i elastičnosti vlasi, a to se estetski ogleda u zaglađenom i urednom izgledu kose.

Foto: PR FOTO

Možda je za vašu kosu idealna linija Ultra Doux Mythique Olive koja je obogaćena djevičanskim maslinovim uljem, čija svojstva suhoj i krhkoj kosi vraćaju prirodnu ljepotu.

  1. Tretman za vaš tip kose

Posljednje pravilo koje ne smijete nikako zaboraviti kada je riječ o njezi, pogotovo ako imate suhu ili oštećenu kosu, jesu tretmani koji se ispiru koji dubinski hrane i jačaju kosu. Kako biste svoju kosu zaštitili, potrebno je koristiti tretmane koji se ne ispiru, a koji će joj osigurati svilenkasti sjaj i olakšati češljanje.

Foto: PR FOTO

Pantene Aqua Light je kolekcija s formulom koja je lagana i istovremeno bogata hranjivim sastojcima koji jačaju kosu bez opterećenja, a rezultat je lagana i lepršava kosa tijekom cijelog dana.

Želite prijaviti greške?