Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Marketing Nagradne igre

Darujemo ulaznice za predstavu Stilske vježbe

26. siječnja 2015. u 14:22 2217 prikaza
Stilske vježbe
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/3

Dobitnici su:

Marija Štefec, Breznica
Damir Čuljak, Zagreb
Marina Kolumbić, Zagreb
Ivana Karlović, Donja Lomnica
Sanja Živić, Zagreb

Čestitamo!

Stilske vježbe fenomen su svjetskih razmjera. One su najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom zbog čega su uvrštene i u Guinnessovu knjigu kulturnih rekorda.

Roman Stilske vježbe Raymonda Qieneaua svojevremeno je poslužio kao predložak redatelju Tomislavu Radiću za predstavu koju su Pero Kvrgić i Lela Margitić svojom virtuoznošću poveli u svjetsku kazališnu povijest.

U 'Stilskima' se radi o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću. Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva čarolijom kazališta!

Stilske vježbe jednako će oduševiti pasioniranu kazališnu publiku, kao i učenike srednjih škola koji se prvi put susreću s kazalištem. Predstava je to za sve generacije, predstava koja stvara kazališnu publiku. Zahvaljujući majstorskim glumačkim kreacijama Lele Margitić i Pere Kvrgića, interes publike za ovom predstavom ne jenjava, te ona dugi niz godina s lakoćom puni dvorane. U Stilskim vježbama uživa publika svih generacija, a oni koji je još uvijek nisu vidjeli, moći će se uvjeriti u kvalitetu ovog sjajnog djela i otkriti zbog čega je ova predstava stekla kultni status, te se za nju uvijek traži karta više.

Raymond Queneau: Stilske vježbe
Igraju: Lela Margitić i Pero Kvrgić
Režija: Tomislav Radić
www.planet-art.hr

Kako do ulaznica?

Odgovorite na jednostavno pitanje „Zašto volim ići u kazalište?“. 5 osoba sa najkreativnijim odgovorima nagrađujemo sa po 2 ulaznice za predstavu Stilske vježbe, 30.1. u 20h u KD Lisinski! Prijave traju do četvrtka 29.1. 2015. u 12 sati, a dobitnike ćemo po završetku objaviti ovdje.

Prijave su završile!

Dijana Zadravec
U RATU S KOLEGAMA
Tko je Dijana Zadravec, liječnica zbog koje se trese hrvatsko zdravstvo
Ivan Pažanin
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Hoće li se ugostiteljstvo ikad vratiti na staro? Razgovaramo s poznatim hrvatskim kuharom