Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naj navijači

Dobitnici nagrada foto natječaja ˝Naj navijači˝

Osvoji mobitel Nokia Lumia 520
Foto: Vecernji.hr
1/3
23.06.2014.
u 15:00

Tijekom prvog dijela prvenstva i utakmica u skupinama pripremili smo foto natječaje za sve posjetitelje portala. Sudjelujte i osvojite vrijedne nagrade!

Sigurno ćete iz sveg glasa navijati za naše tijekom sve tri utakmice u skupini, a mi na portalu vjerujemo da najbolje treba nagraditi!

Tijekom prvog dijela prvenstva i utakmica u skupinama pripremili smo tri foto natječaja za sve posjetitelje portala:
Naj navijači 12. – 17. lipnja
Naj navijačica 18. –  22. lipnja
Naj navijački selfie  23. –  27. lipnja

U žaru navijanja, prije početka utakmice ili u poluvremenu ˝okinite˝ selfie, prijavite ga u natječaj i osvojite mobitel Nokia Lumia 520! Prijave traju do 26. lipnja u 22 sata, a najbolji prema izboru žirija Večernjeg lista osvaja mobitel. Najbolju fotografiju prijavio je Igor Šimeković! Čestitamo sretnom dobitniku!

Prvi natječaj ˝Naj Navijači˝ u kojem prijavljujete grupu navijača od minimalno tri osobe, bez obzira na dob i godine traje, a vlasnica najbolje fotografije prema ukupnom broju vaših glasova je Lidija Tomić i osvojila je mobitel Nokia Lumia 520.

Prijave za drugi natječaj ˝Naj navijačica˝ traju do 21. lipnja u 16 sati, a od tog trenutka pa do 22. lipnja u 16 sati možete glasati za sve prijavljene fotografije, a najbolja fotografija prema broju vaših glasova osvaja ženski city bike Cinzia 26˝ DECOVILLE Lady Coral Pink.
Ljiljana Novaković sretna je dobitnica bicikla, čestitamo!

NAPOMENA:
Sve fotografije za koje administratori uvide da su preuzete s interneta neće biti objavljene.
Također sve prijave za koje organizator natječaja (Večernji list d.o.o.) uvidi da se radi o lažnim glasovima ili bilo kakvim nepravilnostima tijekom glasovanja bit će diskvalificirane i uklonjena s portala.

Ključne riječi

Komentara 6

1I
1iva7
22:04 14.06.2014.

gdje se ostavljaju slike ? može na FB profilu ?

PE
Pemac49
12:35 19.06.2014.

Pozdrav svima !

KA
kac2506
14:37 25.06.2014.

Molim vas objavite vise moju sliku! Poslao sam vam je odma prvi dan a vije niste objavili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?