Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vikend s karlom

Požurite na fotkanje u Karlovac jer vas očekuje nagrada iz snova!

vikend s karlom
Foto: Anja Dujnić
1/10
25.05.2013.
u 08:22

Napravite NAJluđu, NAJkreativniju, NAJsmješniju, NAJkul fotku na "kraljevskoj" stolici koja se nalazi kod središnjeg parka karlovačke Zvijezde.

Natječaj za najfotku na karlovačkoj stolici produžuje se do novog termina održavanja "Vikenda s Karlom" – subote 6. 7. do ponoći. Dobitnika ćemo objaviti u ponedjeljak 8. 7. S obzirom na novi termin "Vikenda", do kojeg je došlo zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, natječajem više nije obuhvaćen koncert Whitesnakea. Ali je zato još uvijek više nego dovoljno razloga za sudjelovanje. Zato: fotkajte i šaljite!

Prilika koja se ne propušta

Ovo je prilika koju ne smijete propustiti – Večernji list i Vikend s Karlom nagrađuju vas ulaznicama za čak 5 zvjezdanih koncerata Adria zabave, a zadatak je lakši nego ikad!

Roger Waters, Santana, Iron Maiden, Robbie Williams, Peter Gabriel... Čak po 2 ulaznice za sve ove koncerte Adria zabave očekuju najsretnijeg čitatelja Večernjeg lista i posjetitelja "Vikenda s Karlom". Možete li to uopće povjerovati? I što za to trebate napraviti?

Napravite NAJluđu, NAJkreativniju, NAJsmješniju, NAJkul fotku na "kraljevskoj" stolici koja se nalazi kod središnjeg parka karlovačke Zvijezde.

Svoju NAJkul fotku pošaljite na dojavi@vecernji.net, a mi ćemo je objaviti u galeriji na webu Večernjeg lista.

Najkreativnijeg fotografa nagrađujemo kompletom od po 2 ulaznice za čak 5 koncerata Adria zabave u Hrvatskoj u 2013. godini. Požurite, fotkajte i šaljite! Neka "Vikend s Karlom" powered by Večernji list postane Vaš vikend iz snova. Sretno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?