Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PROPUSTITE

Petak je dan za odlične nagrade i novu Enigmatiku

Večernjakova enigmatika
VL
11.03.2015.
u 14:20

Nova iznenađenja Večernjakove enigmatike čekaju vas već 13. 3. za samo 3 kune uz Večernji list

Odmak od stresne svakodnevice i radnih obaveza omogućuje odličan Večernjakov prilog prepun zanimljivih križaljki, talijanki, osmosmjerki, skandija, sudokua, ali i izazovnih matematičkih i logičkih zagonetki, mozgalica i šahovskih problema. Nasmijte se i uz super viceve te saznajte što donose nastavci stripa Nipper. Zavalite se u fotelju uz šalicu svog omiljenog napitka i opustite se uz ovu dozu zabave na čak 56 stranica.

Provjerite što donosi 30 novih nagradnih stranica i koje smo zanimljive nagrade ovaj put pripremili. Očekuju vas vrhunski glazbeni CD-i, dokumentarci i knjige, a posebno izdvajamo osobne dnevnike Franje Tuđmana, kao najznačajnije osobe hrvatske povijesti druge polovice 20. stoljeća, novi album Davorin i Bogovići "Mijene" i svjetski poznati hit, knjigu "50 nijansi sive".

Potražite na svim kioscima u petak 13. 3. Večernjakov superpaket: Večernji list + Ekran + Večernjakova enigmatika za samo 10 kuna. Uz malo sreće osvojite neku lijepu nagradu za sebe ili svoje bližnje!

Svi Večernjakovi pretplatnici mogu svoju omiljenu Enigmatiku primati i na kućnu adresu za samo 3 kune po primjerku. Pretplatite se na broj 01-5540-999 ili pošaljite mail s naznakom "Enigmatika" na pretplata@vecernji.net i uživajte svaki tjedan uz svoj omiljeni zabavno-enigmatski prilog!

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?